amar gile jasarspahic

Saša Popović zabranio Giletu pojavljivanje u medijima?!

Gile se navodno posvetio snimanju novih pjesama i nastupima, a zapravo postoji drugi razlog zbog čega ga nema u medijima.

Amar Jašarspahić Gile je u proteklih nekoliko mjeseci dolazio na naslovne strane zahvaljujući pričama, nimalo afirmativnim i korisnim za njegovu karijeru.

Sve je počelo od turneje u Americi gdje je, navodno, pričao protiv Merlina i Bošnjaka, a hvalio Cecu, što je ovaj mladi pjevač brzo demantirao. Ona se za njega zakačila priča po kojoj je u Beču seksualno napastvovao jednog mladića. Gile je zbog te laži tužio one koji su je plasirali i slučaj dobio na sudu.

Onda se priča o skandaloznom „Grandovom” pjevaču preselila u Kakanj. Odatle je potekla vijest kako se ženi, pa onda ne ženi, kako je njegova djevojka trudna, pa poslije da je izgubila bebu… Tek povremeno se Amar oglašavao i uglavnom demantirao sve priče.

Nakon takvih priča Jašarspahić je iznenada nestao iz medija. Iako su plasirane priče kako je i Saša Popović, prvi čovjek „Granda”, ljut na njega, Gile je to demantirao, a brzo se našao i u njegovoj kancelariji.

Prema pouzdanim informacijama, Amar se „izgubio” iz javnosti upravo zbog Popovićevih kritika. On mu je savjetovao da se koliko god može manje pojavljuje u medijima da bi spriječio eventualne nove skandale. Htio ili ne, Amar ga je morao poslušati.

Gile i dalje sedmično održi tri do četiri nastupa, ali se trudi što manje davati izjave novinarima. Od ljudi koji su bliski njemu smo čuli kako se posvetio snimanju novih pjesama. Album bi trebao biti gotov do kraja godine, a Gile ovih dana uveliko radi na novim numerama.

Čitaj još  Dino Merlin napravio spektakl u Geteborgu!

– Sve dok ne završi nove pjesme Gile se neće puno pojavljivati u medijima. Opet je promijenio broj telefona, a novi sada imaju samo najbliži prijatelji i saradnici, kako bi izbjegao novinarske pozive. Maksimalno se posvetio novim pjesmama, nastupima i zaista se puno uozbiljio. Više nije kao ranije niti se na nastupima ne ponaša toliko opušteno kao prije – kaže izvor blizak pjevaču.

izvor: Expres

Leave a Reply