sasa popovic spreman za penziju

Saša Popović uskoro napušta scenu zbog penzije?!

“Imam već 61 godinu, a 42 godine sam u ovom poslu i mislim da je dovoljno”, rekao je vlasnik Granda.

Više od 40 godina je u poslu i misli da je vreme da se sada povuče. Sve što radi u emisijama je spontano i neplanirano. Kada je svojevremeno onako sitan podigao Lepu Brenu na ramena, svima je bilo jasno da Saša Popović može sve.

I dalje veoma aktivan, ne staje ni tren, pa niko ne bi rekao da prvi čovek srpske estrade već gazi sedmu deceniju. Dok vodi neku od svojih mnogobrojnih emisija, Saša diriguje i gostima i publikom, nosi rekvizite po sceni, skače, igra…Ipak, posle 40 i više godina pod lupom javnosti, Saša s sprema za zasluženu penziju.

sasa popovic penzija

– Radim godinama, decenijama. Ta ogromna energija koju ja imam prosto mora da vam bude urođena da biste se uopšte bavili uspešno ovim poslom. To što vidite na snimanjima, to iz mene izlazi spontano, ne moram da se teram na to. Jednostavno sam navikao da tako mnogo radim. To je ono što ja zovem profesionalizam i dok radim taj posao, takav ću biti – rekao je Popović.

Čitaj još  Intervju Katarina Živković: Ne bih se skinula gola za Plejboj!

– Još malo ću ga raditi pa idem u penziju. Pa, imam već 61 godinu, a 42 godine sam u ovom poslu i mislim da je dovoljno. Još nekoliko godina i gotovo! Penzija – rekao je Popović.

izvor: Blic

2 comments

Leave a Reply