milica pavlovic forsirana

Saša Popović: Milicu Pavlović više nećemo forsirati!

Direktor produkcije priznao je kako su u njegovoj izdavačkoj kući nenamerno zanemarili Jadranku, a forsirali Milicu i ostale.

Milicu Pavlović više nećemo tako često viđati u „Grandovim” emisijama. Nije se zamerila sa čelnicima te kuće, ali su oni, kada su u pitanju njeni televizijski nastupi, odlučili da je stave malo „na hlađenje”.

To je, kako saznajemo, odluka Saše Popovića direktora „Granda”, koji je odlučio da sada umesto Milice u svim emisijama promovišu njenu koleginicu Jadranku Barjaktarović. Ona se sada pojavljuje u svakoj emisiji koju priprema produkcija „Grand”. Popović je rekao kako su u njegovoj izdavačkoj kući zanemarili Jadranku, a forsirali Milicu i ostale. Od sada će to biti drugačije.

jadranka selfi

– U protekloj godini Milica je imala prednost u odnosu na sve druge pevačice ali po zasluzi jer je objavila četiri pesme koje su preko noći postale hitovi. Znači, svako ko ima hit mora biti što bolje promovisan. Milica je to uspela. Sada najviše radi i niko ne može reći da je loša pevačica. Forsiramo svakog ko ima hit, a ne onog ko više zarađuje – pojasnio je Popović u jednoj emisiji.

Čitaj još  Šako Polumenta: Devojke se takmiče koja će me jače uštinuti!

izvor: Expres, www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply