Saša Popović: ‘Grand’ donirao 500.000 dinara!

“United group”, čiji su članovi SBB i “Grand” produkcija, već je uplatila 250.000 evra za pomoć poplavljenim područjima u Srbiji i Bosni i Hercegovini – naveo je direktor “Grand” produkcije.

Sasa Popovic

Direktor “Granda” Saša Popović izjavio je da je ta produkcija uplatila svotu od 500.000 dinara humanitarne pomoći ugroženim područjima od poplava u Srbiji i Bosni i Hercegovini. On je takođe dodao da je kompanija “United group”, čiji su članovi SBB i “Grand” produkcija, već donirala 250.000 evra.

– U planu su nam razne humanitarne aktivnosti. Neke smo već započeli, a neke nas tek očekuju. “Grand” produkcija se uvek odazivala i učestvovala svim humanitarnim akcijama, kao što su bile poplave u Jaši Tomiću, zemljotres u Kraljevu, tako da neće izostati pomoć sa naše strane – rekao je Popović i nastavio:

– Tako je “United group”, čiji su članovi SBB i “Grand” produkcija, već donirala 250.000 evra za pomoć poplavljenim područijima u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Mimo toga, “Grand” produkcija je samostalno uplatila 500.000 dinara na namenski račun Vlade Srbije – istakao je direktor “Granda” i dodao:

Čitaj još  Aco Pejović odmara na Kopaoniku

– Takođe, kada se nastavi takmičenje za “Zvezde Granda”, sav prihod od SMS glasova, sve do finala biće upućen za pomoć poplavljenim područijima u Srbiji i Bosni i Hercegovini, o čemu smo javnost već obavestili – zaključio je Popović.

izvor: Telegraf

Leave a Reply