Saša Popović: Gile je umislio da je velika zvezda!

Direktor „Grand produkcije“ u jednoj emisiji na bosanskom Pinku kritikovao ponašanje Amara Jašarspahića.

Sasa Popovic

Saša Popović je prilikom gostovanja u emisiji „Dvogled“, koja se emituje na Pink BH, pobedniku poslednjeg serijala „Zvezda Granda“ poslao nedvosmislenu poruku u vidu saveta, ali i kritike. On je za Amara Jašarspahića rekao da se uobrazio i uzvezdio, što može da ga košta i karijere ukoliko nešto ne promeni.

– Gile mora mnogo, mnogo toga da poradi u svojoj glavi da bi ostao zvezda kakva je bio odmah posle takmičenja, da bi zadržao tu popularnost. Odličan je pevač i mnogo dobar dečko, ali postoje neki faktori, ne želim sada da govorim o tome, koji mogu da mu naruše tu njegovu popularnost, a to je na nekom našem zajedničkom radu da to ispravimo i zadržimo ga na nivou na kom je. Morate da shvatite jednu stvar, Gile je pobednik „Zvezda Granda“, jedini pravi Bosanac iz Federacije, musliman, evo da kažem, koji je pobedio usred Beograda, ali takvih kao Gile nadire u ovoj sezoni mnogo. Verujte, imamo mnogo dobre dece, divne dece, i odličnih pevača u ovoj generaciji koja nam baš dolazi iz Federacije. Mnogo njih može da postane novi Gile – rekao je Saša Popović za Pink BH.

Čitaj još  Danijel Alibabić umire u novom spotu!

Da li će mladi pevač ovu prijateljski savet svog direktora ozbiljno shvatiti i poslušati ga ili će dozvoliti da ga ponese njegova instant slava, vreme će pokazati.

Inače, na estradi se uveliko priča da Gile nije u baš sjajnim odnosima sa članovima svog benda, prema kojima takođe nastupa kao zvezda.

Pozvali smo Gileta, ali njegov telefon je bio nedostupan, a kad smo dobili njegovog menadžera, poručio nam je da Jašarspahić ne može da se javi jer je bolestan.

izvor: Kurir

Leave a Reply