sasa popovic besan

Saša Popović besan kao ris na Zoricu Brunclik!

Popović je jako ljut na Zoricu što ga je izneverila. Ovo je deveta sezona otkako postoje „Zvezde Granda“ i od prve epizode žiri je ocenjivao izgled i scenski nastup kandidata.

Estradni rat između direktora „Grand produkcije“ Saše Popovića i pevačice Zorice Brunclik se nastavlja. Čelnici „Granda“ revoltirani su što je Zorica kao razlog napuštanja žirija u „Zvezdama Granda“ navela to što mora da ocenjuje stajling i koreografiju kandidata, jer joj je to pravilo bilo poznato od početka serijala.

– Popović je jako ljut na Zoricu što ga je izneverila. Ovo je deveta sezona otkako postoje „Zvezde Granda“ i od prve epizode žiri je ocenjivao izgled i scenski nastup kandidata. Godinama se to menjalo, pa je žiri koji je nekada bio zadužen samo za to ukinut, kao i novinarski žiri koji im je iz epizode u epizodu postavljao škakljiva pitanja. I ove godine glavni žiri će oceniti kompletan nastup kandidata, baš kao i prethodnih, što je Zorici bilo poznato iz ranijih sezona. Da li se pravi luda ili joj odgovara da to sada izmisli kao razlog što napušta žiri – ne znam, ali u produkciji niko ne može da veruje šta je napisala u otvorenom pismu – kaže izvor koji je dobro upućen u celu priču.

Sa druge strane, Zoričin suprug, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš, tvrdi da je saopštenje „Granda“ puno laži. On ističe da Zorica nije slala Saši poruke u kojima ga obaveštava da su prekinuli saradnju zbog toga što nije zadovoljna Televizijom „Prva“.

– Zorica Brunclik nema mobilni i ne zna da kuca poruke! Otkada neko šalje poruke u trećem licu?! Ona u saopštenju nikog ne vređa. Po čemu onda ona laže?! – tvrdi Kemiš nakon što nam je iz PR službe „Granda“ prosleđena poruka u kojoj pevačica obaveštava da prekida saradnju sa Popovićem. U toj poruci stoji da će mu ona van televizije „Prva“ biti na raspolaganju 24 sata, ali dok je na toj frekvenciji, ona ne želi da sarađuje.

Čitaj još  Slavica Ćukteraš u 'nezgodnoj' haljini! (VIDEO)

Zorica uhvaćena u laži

Iako tvrdi da joj nije bitan izgled, već glasovne mogućnosti takmičara, Zorica je nedavno upravo zbog debljine isprozivala takmičarku Ivonu Jovanović.

– Nadam se da ovo nije kraj takmičenja za tebe i da ću te sledeće sezone opet videti u ovom takmičenju. Volela bih samo, da do tada poradiš ne na glasovnim mogućnostima, jer si tu savršena, već na kilogramima. Neka ti uzor bude ćerka pokojnog Nina, pa da smršaš – poručila je Brunclikova, koja sada tvrdi da takve stvari nisu bitne za scenu. Izgleda je Zorica zaboravila da je u nekoliko navrata već komentarisala izgled i stajling takmičara.

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply