sasa popovic besan

Saša Popović besan kao ris na Zoricu Brunclik!

Popović je jako ljut na Zoricu što ga je izneverila. Ovo je deveta sezona otkako postoje „Zvezde Granda“ i od prve epizode žiri je ocenjivao izgled i scenski nastup kandidata.

Estradni rat između direktora „Grand produkcije“ Saše Popovića i pevačice Zorice Brunclik se nastavlja. Čelnici „Granda“ revoltirani su što je Zorica kao razlog napuštanja žirija u „Zvezdama Granda“ navela to što mora da ocenjuje stajling i koreografiju kandidata, jer joj je to pravilo bilo poznato od početka serijala.

– Popović je jako ljut na Zoricu što ga je izneverila. Ovo je deveta sezona otkako postoje „Zvezde Granda“ i od prve epizode žiri je ocenjivao izgled i scenski nastup kandidata. Godinama se to menjalo, pa je žiri koji je nekada bio zadužen samo za to ukinut, kao i novinarski žiri koji im je iz epizode u epizodu postavljao škakljiva pitanja. I ove godine glavni žiri će oceniti kompletan nastup kandidata, baš kao i prethodnih, što je Zorici bilo poznato iz ranijih sezona. Da li se pravi luda ili joj odgovara da to sada izmisli kao razlog što napušta žiri – ne znam, ali u produkciji niko ne može da veruje šta je napisala u otvorenom pismu – kaže izvor koji je dobro upućen u celu priču.

Sa druge strane, Zoričin suprug, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš, tvrdi da je saopštenje „Granda“ puno laži. On ističe da Zorica nije slala Saši poruke u kojima ga obaveštava da su prekinuli saradnju zbog toga što nije zadovoljna Televizijom „Prva“.

– Zorica Brunclik nema mobilni i ne zna da kuca poruke! Otkada neko šalje poruke u trećem licu?! Ona u saopštenju nikog ne vređa. Po čemu onda ona laže?! – tvrdi Kemiš nakon što nam je iz PR službe „Granda“ prosleđena poruka u kojoj pevačica obaveštava da prekida saradnju sa Popovićem. U toj poruci stoji da će mu ona van televizije „Prva“ biti na raspolaganju 24 sata, ali dok je na toj frekvenciji, ona ne želi da sarađuje.

Čitaj još  Pobednik 'Zvezda Granda' se uselio u stan! (FOTO)

Zorica uhvaćena u laži

Iako tvrdi da joj nije bitan izgled, već glasovne mogućnosti takmičara, Zorica je nedavno upravo zbog debljine isprozivala takmičarku Ivonu Jovanović.

– Nadam se da ovo nije kraj takmičenja za tebe i da ću te sledeće sezone opet videti u ovom takmičenju. Volela bih samo, da do tada poradiš ne na glasovnim mogućnostima, jer si tu savršena, već na kilogramima. Neka ti uzor bude ćerka pokojnog Nina, pa da smršaš – poručila je Brunclikova, koja sada tvrdi da takve stvari nisu bitne za scenu. Izgleda je Zorica zaboravila da je u nekoliko navrata već komentarisala izgled i stajling takmičara.

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply