donna ares sa drugaricom

Saša Matić posvetio nastup Doni Ares!

Pjevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares vodi bitku sa opakom bolešću, a nakon što je primila prvu hemoterapiju boravila je u planinskom vazduhu.

Podsjećamo, Donna je iz rodnog Bihaća odlučila da se liječi u jednoj sarajevskoj bolnici, a presretna je jer ima prave ljude oko sebe. Među njima su i brojne kolege, a pojedini su je već posjetili. Popularnu pjevačicu posebno je obradovao gest njenog kolege Saše Matića, koji je u subotu održao nastup u jednoj bihaćkoj diskoteci.

Naime, kako saznaje portal Ekskluziva.ba Saša je u jednom momentu zaustavio koncert i zamolio za pet minuta pažnje. Okupljenim Bišćanima je poručio:

– Vaša sugrađanka, a moja draga kolegica Donna Ares ovih dana se bori sa teškom bolešću i prolazi kroz jako težak period. Ja joj želim što skorije ozdravljenje i da što prije dođe u svoj Bihać. Ja nisam od onih što smiju se samo, padaju na priču, odnekud se znamo i zato sviraj nešto narodno, ponašaj se prirodno.

Ove riječi su ispraćene aplauzom koji je trajao čak deset minuta, nakon čega je cijela diskoteka u glas skandirala: “Donna, Donna”.

Kada je Donna obaviještena o ovom događaju, oglasila se na svom Fejsbuk profilu:

– Moj kolega i drug Saša Matić je velika, velika ljudina, čak mi je i neke lijekove poslao. Dakle, Saša ima zajedno da pjevamo “Ja se ne predajem ni onda kada mi lađe potonu, nema te sile što će me vidjeti na dnu”, a onda opet idemo da pjevamo nešto narodnoooo… Hvala Sale i hvala mojim dragim Bišćanima. Volim vas sve. Mene čuva moja raja – napisala je Donna na svom Fejsbuk profilu.

Čitaj još  Ovako Sandra Afrika peva uživo! (VIDEO)

izvor: Ekskluziva.ba

One comment

Leave a Reply