sasa matic u sarajevu

Saša Matić na koncertu odao počast Kemalu Montenu!

“Ko nije poznavao Kemala Montena, ja neću da trošim riječi i objašnjavam kakav je bio”, rekao je popularni pevač na svom nastupu.

Saša Matić održao je nedavno koncert u klubu „Coloseum“ u Sarajevu, a ovaj nastup pred publikom posvetio je Kemalu Montenu koji je preminuo u Zagrebu, a estrada ostala bez legenadrnog pjevača. Pjesmom „Sarajevo ljubavi moja“ započeo je koncert, a publika je zajedno sa njim pjevala ovaj veliki hit.

sasa matic i kemal monteno

– Ovo nije bilo nimalo lako i hvala što ste mi pomogli. Kemal Monteno je bio moj omiljeni pjevač i najdraži kolega na estradi. Ko nije poznavao Kemala Montena, ja neću da trošim riječi i objašnjavam kakav je bio. Svi oni koji su ga poznavali znaju da je Kemal bio upravo onakav kakve su bile njegove pjesme. Zato mu i posvećujem ovaj koncert – poručio je Saša Matić publici i tako prvi od pjevača na koncertu odao počast kolegi.

Nakon nekoliko sekundi tišine, prolomio se gromoglasan aplauz, a koncert je nastavljen uz Sašine pjesme. Slađana Mandić, Denial Ahmetović i Memo Haljevac sa društvom su, između ostalih, uživali u koncertu.

Čitaj još  Viki Miljković večeras promoviše novu pesmu!

Saša Matić je samo jedan od pevača koji su se oprostili od legende Kemala Montena. Pogledajte ko je sve preminulom pevaču uputio poslednji pozdrav.

izvor: Expres

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply