sasa matic u sarajevu

Saša Matić na koncertu odao počast Kemalu Montenu!

“Ko nije poznavao Kemala Montena, ja neću da trošim riječi i objašnjavam kakav je bio”, rekao je popularni pevač na svom nastupu.

Saša Matić održao je nedavno koncert u klubu „Coloseum“ u Sarajevu, a ovaj nastup pred publikom posvetio je Kemalu Montenu koji je preminuo u Zagrebu, a estrada ostala bez legenadrnog pjevača. Pjesmom „Sarajevo ljubavi moja“ započeo je koncert, a publika je zajedno sa njim pjevala ovaj veliki hit.

sasa matic i kemal monteno

– Ovo nije bilo nimalo lako i hvala što ste mi pomogli. Kemal Monteno je bio moj omiljeni pjevač i najdraži kolega na estradi. Ko nije poznavao Kemala Montena, ja neću da trošim riječi i objašnjavam kakav je bio. Svi oni koji su ga poznavali znaju da je Kemal bio upravo onakav kakve su bile njegove pjesme. Zato mu i posvećujem ovaj koncert – poručio je Saša Matić publici i tako prvi od pjevača na koncertu odao počast kolegi.

Nakon nekoliko sekundi tišine, prolomio se gromoglasan aplauz, a koncert je nastavljen uz Sašine pjesme. Slađana Mandić, Denial Ahmetović i Memo Haljevac sa društvom su, između ostalih, uživali u koncertu.

Čitaj još  Halid Muslimović: Vesna sad našla da priča o braku sa mnom!

Saša Matić je samo jedan od pevača koji su se oprostili od legende Kemala Montena. Pogledajte ko je sve preminulom pevaču uputio poslednji pozdrav.

izvor: Expres

One comment

Leave a Reply