Saša Kovačević: Volim kad me žene spopadaju!

“Bez žena ne znam šta bih radio. Zbog njih postojim i zahvalan sam što su uz mene od početka karijere. Ništa mi ne smeta. Zahvalan sam devojci što se uspešno bori sa navalentnim obožavateljkama”, kaže kroz smeh popularni pevač.

Sasa Kovacevic sa devojkama

Jedan od najpopularnijih pevača na našim prostorima i definitivno momak koji žari i pali mase raspomamljenih žena, Saša Kovačević, kaže da mu prija kada mu devojke nude nepristojne ponude na nastupima, te da ne zna šta bi u životu radio da nije lepšeg pola. Ipak, Saša navodi da mu je poverenje devojke jako bitno.

– Bez žena ne znam šta bih radio. Zbog njih postojim i zahvalan sam što su uz mene od početka karijere. Ništa mi ne smeta, čak mi je simpatično kada mi upute nepristojne ponude na nastupima. Zahvalan sam svojoj devojci jer se uspešno bori sa tim, zato što ženska publika unosi dozu nepoverenja. Nadam se da će se s vremenom navići. Nije lako, ali poverenjem se sve može postići – kaže Saša.

Čitaj još  Miroslav Ilić prozvao Sašu Popovića, Lepa Brena mu uzvratila!

Pevač dodaje da priželjkuje koncert u Areni, ali da do njega još puno mora da radi. Takođe, voleo bi da ostvari internacionalnu karijeru.

izvor: Novosti

Leave a Reply