Saša Kovačević otišao sa Pinka?!

Popularni pevač Saša Kovačević u poslednje vreme sve se manje pojavljuje na televiziji Pink, a razlog tome je sukob sa glavnim ljudima ove televizije.

Sasa Kovacevic

Kako saznajemo, Mitrovići su zaratili sa Kovačevićem jer je odbio da učestvuje na Pink festivalu, i od tog trenutka za njega nema mesta na ovoj televiziji.

– Saša je uvek bio korektan prema Televiziji Pink, jer je oduvek imao sa njima dobru saradnju. Međutim, nedavno je došlo do sukoba između njega i čelnika Pinka zbog čega on više ne učestvuje u njihovim emisija. Milica i Željko su želeli da se na njihovom festivalu pojavi i Saša Kovačević, ali kada je saznao ko sve učestvuje, on je ovu ponudu odbio. Njih dvoje su se tada strašno naljutili i odlučili da za njega više nema mesta u njegovim emisijama. Već neko vreme on se ne pojavljuje u televizijskim projektima Pinka, što su gledaoci i mogli da primete – izjavio je izvor blizak pevaču i dodao da Kovačević trenutno razmišlja samo o promociji svoje nove pesme.

– Pošto nije u dobrim odnosima sa čelnicima ove televizije, Kovačević je odlučio da se njegov novi spot za pesmu “Noć do podne” premijerno pusti u emisiji ‘Ekskluziv’ na Televiziji Prva. I ova situacija koja je naljutila Milicu i Željka, koji su po tom pitanju dosta sujetni, ali se Saša ne obazire previše na takve stvari, a trenutno mu je najveća preokupacija promocija nove pesme. Iako je pesma već naišla na dobre kritike, Kovačević želi da ona prestigne uspeh prošlogodišnjeg letnjeg hita “Slučajno” – kaže izvor blizak pevaču.

Čitaj još  Zorica Brunclik oduševljena Kebinom imitacijom!

izvor: Alo

Leave a Reply