Saša Kapor: Jedva čekam još dece!

Jedan od najpopularnijih pevača iz postave ‘Zvezda Granda’, Saša Kapor, ovih dana ponovo je dospeo u žižu interesovanja zbog promocije nove pesme.

Sasa i Nikolina

Saša, dobio si ne tako davno sina i mediji znaju skoro sve o njemu. Reci nam koliko sada ima meseci, kako se zove, kako se snalaziš u ulozi oca i šta se trenutno dešava u tvom i Nikolininom životu poslovno?
– Nikolaj sad ima punih 9 meseci i preinteresantan je i svaki dan nas iznenadjuje sa nečim novim. Nikolina i on su trenutno u Sarajevu jer Nina snima spot za novi singl a ja sam u Beogradu snimao spot za duet sa Sandrom Afrikom koji će doživeti premijeru u petak u ‘Grand Show’ tako da mi razdvojenost pada teško. Mislim da sam rodjen za ulogu oca i jedva čekam još dece.

Tražiš li se još u pesmama i koji je to fazon koji ti najbolje leži?
– Ja sam uvek govorio da cu snimati šta mi se svidja pošto volim raznoliku muziku tako i ja sa svojim pesmama šaram.

Sasa i Sandra

Šta misliš o trenutnom stanju estrade i nestašici dobre pesme, takozvanog hita?
– Istina je da je manjak dobrih pesama a cene pesama su prevelike. Autori se gadjaju astronomskim ciframa a nemaju šta da ponude, medjutim moje mišljenje je da će i tome uskoro doći kraj.

Čitaj još  Sandra Afrika bez šminke! (FOTO)

Nezaobilazno pitanje kad su ‘Zvezde Granda’ u pitanju – Da li si zadovoljan Grand produkcijom i približi nam malo lik Saše Popovića iz tvog ugla?
– Sale Popović je čovek bez koga ‘Grand’ ne bi mogao da funkcioniše. Kako sve postiže ja mu se divim. Fer igrač i veliki profesionalac.

izvor: NoLimit

Leave a Reply