Saša Kapor i Nikolina Kovač napravili slavlje za celu estradu! (FOTO)

Kapor i Kovačeva juče se venčali u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog, posle čega je njihov jednogodišnji sin Nikolaj primio svetu tajnu.

Sasa i Nikolina na vencanju

Zvezde „Granda“ Saša Kapor i Nikolina Kovač juče su se venčali u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a potom su na istom mestu krstili svog jednogodišnjeg sina Nikolaja.

Oni su crkveno venčanje i veliku svadbu upriličili godinu dana pošto su izgovorili sudbonosno „da“ pred matičarem. Rodbina, prijatelji i kolege došli su pola sata pre ceremonije i nestrpljivo su čekali vesele mladence, koji su stigli tačno u minut. Tokom venčanja, Kapor se preznojio od vrućine i uzbuđenja, a Nikolina je blistala u prelepoj venčanici.

Sasa i Nikolina u crkvi

Nakon što su mladenci izgovorili sudbonosno „da“, usledio je strastven poljubac i čestitke. Odmah zatim njihov sin primio je svetu tajnu, ali je čin krštenja prespavao. Nakon crkvene ceremonije, mladenci su u restoranu „Holivud“ priredili svadbeno veselje, kojem je prisustvovalo oko 350 gostiju.

Nikolina i Sasa u crkvi

Pevačica se, inače, mesec dana trudila da enterijer izgleda po njenoj želji. Svatovi su se veselili do jutra, a među njima su bili Tanja Savić sa suprugom Dušanom, Stevan Anđelković, Aco Pejović, Saša Popović, Jelena Kostov i mnogi drugi.

Čitaj još  Katarina Živković: Ne žalim pare kada ulažem u karijeru!

– Uzbuđeni smo. Zaista se sjajno osećamo. Malopre smo se kupali – našalio se Saša posle venčanja.

izvor: Kurir

Leave a Reply