Sara Trajanović našla zamenu za Akija i Ivana?!

Sara Trajanović, učesnica pete sezone Farme, uspela je da očara brata Svetlane Cece Ražnatović, Milana Marinkovića, koji je upravo zbog manekenke ostavio svoju dugogodišnju devojku.

Sara i Milan

Brat od ujaka Svetlane Cece Ražnatović Milan Marinković ostavio je dugogodišnju devojku zbog Sare Trajanović. Kad je upoznao bivšu farmerku, on je raskinuo vezu jer ne želi nikoga da laže, niti da se pravda gde ide i šta radi. Kako saznajemo, između Sare i Milana su se rodile simpatije, ali još uvek nisu zajedno. I pored toga on je ostavio devojku, jer je siguran da sa Sarom želi vezu.

– Milan je upoznao Saru kad je bila organizovana žurka za farmere. Tada su sedeli za istim stolom. Tu su razmenili nekoliko rečenica, a potom ju je pozvao da sutradan dođe na njegov rođendan, koji je organizovao na splavu „Akapulko“. Ona se pojavila nakratko na njegovoj žurki, ali ni to veče se među njima nije desilo ništa – otkriva izvor blizak Sari i dodaje da se njih dvoje trenutno samo čuju telefonom, jer je Milan na Kipru sa Cecinom ćerkom Anastasijom.

– Milan je na Kipru i prvom prilikom će doći u Beograd. On i Sara su nastavili druženje preko SMS poruka i Skajpa i to im jako prija. Šta će biti dalje, videćemo – rekao je Trajanovićkin prijatelj.

Čitaj još  Aca Amadeus plaća odštetu Ivanu Marinkoviću zbog batina!

Pozvali smo Cecu:

– Čula sam da se dopisuju i čuju, ali ništa više ne znam o njihovom odnosu.

Sara se tokom rijalitija „Farma“ muvala s bivšim suprugom Goce Tržan Ivanom Marinković i započela je vezu sa Akijem, s kojim je nedavno raskinula.

Ivan kulirao Saru

Sara je u kafani „Stara pesma“ srela Ivana, s kojim je bila bliska na Farmi. On je bio rezervisan prema njoj koja mu je okrenula leđa zbog Akija. Ivan je sedeo u društvu Slobe Đurkovića i Denija Boneštaja, dok je za Sarinim stolom bila Katarina Grujić.

izvor: Kurir

Leave a Reply