Sara prevarila Ivana Marinkovića, on našao utehu u Marijani Leontijević?!

Njemu se Marijana dopala još kad je ušla na imanje u Lisovićima, ali je ona više bila “zagrejana” za manekena Marka Vukotića.

Ivan i Marijana

Čini se da je Ivan Marinković uspešno preboleo raskid sa manekenkom Sarom Trajanović.
Naime, na društvenoj mreži Facebook se pojavila fotografiju na kojoj u Ivanovom krilu sedi misica i bivša učesnica “Farme” Marijana Leontijević.

Da li je reč samo o prijateljstvu ili su konačno proradile emocije, za sada nije poznato. Ono što znamo, Ivan je veoma zagonetno postavio pitanje svojim pratiocima na Fejsbuku – da li veruju u to što vide (misleći na zajedničku sliku) ili je novinarska izmišljotina u pitanju. Sara nije za sada ništa komentarisala na ovu temu.

Ivan ostavio Saru jer ga je prevarila!

Kao grom iz vedra neba prošle nedelje pojavila se vest da su Sara Trajanović i Ivan Marinković raskinuli. Nema ni dva meseca kako su išli od magazina do magazina, slikali se i pričali kako su spoznali pravu ljubav i da im ništa neće pokvariti sreću. Međutim, neverstvo mlade manekenke bilo je presudno da je Marinković ostavi i da više ne želi da čuje za nju.

Čitaj još  Ena Popov sa nestrpljenjem čeka porođaj!

Ivan i Sara

Naime, Sara je prevarila Ivana sa vlasnikom jedne kompanije u Istanbulu za koju je trebalo da radi reklamnu kampanju, a galantni gospodin stariji je od Trajanovićeve skoro trideset godina.

Nažalost, ni Ivan ni Sara nisu želeli da komentarišu ova saznanja, ali sigurni smo da će pravi razlog njihovog raskida uskoro izaći na videlo.

izvor: www.FOLKOTEKA.com, Svet, Kurir

Leave a Reply