Sara: Nisam zvala Ivana! Ivan: Zvala me je Sara, nisam se javio!

“Pozvaću je sigurno da vidim o čemu se radi, možda joj je potreban neko sa kim će da priča o svemu što se dogodilo sa Akijem jer zna da sam u Farmi uvek bio tu za nju”, rekao je Ivan.

Ivan i Sara

Bivši farmer Ivan Marinković, koji je u rijalitiju bio zaljubljen u Saru Trajanović, koja ga je odbila zbog veze sa Akijem Markovićem, otkriva da ga je manekenka zvala iste noći kada je raskinula sa pevačem!

– Video sam propušten poziv od nje, ali sam spavao, pa joj se nisam javio. Pre toga se nekoliko dana nismo čuli, a ja se baš danas selim u novi stan i nisam stigao da joj se javim. Pozvaću je sigurno da vidim o čemu se radi, možda joj je potreban neko sa kim će da priča o svemu što se dogodilo sa Akijem jer zna da sam u Farmi uvek bio tu za nju. Ako mogu nekako da joj pomognem, sigurno ću joj se naći pri ruci, ali eto, nije stigla da mi kaže da su raskinuli – rekao je bivši suprug Goce Tržan.

– Čovek sam od krvi i mesa, ali su moje emocije mnogo blaže nego što su bile u Farmi, jer je ona odlučila da bude sa Akijem. I dalje gajim emocije prema njoj, ali ne onim intenzitetom kao pre jer me čitava situacija malo razočarala. Ipak, vidite šta se dešava: jedni raskidaju, drugi se razvode, neki su gej, neki nisu, pa se tako ni u našem slučaju ništa ne zna. Sve je moguće, ali o tom – potom. Po izlasku sa imanja život je sve nas odvukao na različite strane, nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć. Nismo se često viđali zbog njenih i mojih obaveza, ali sada se već lakše diše i moći ćemo više vremena da provodimo zajedno – odgovorio je Marinković na pitanje da li postoji mogućnost da se sada, kada je ona slobodna, njih dvoje pomire.

Sara: Nikada neću biti sa Ivanom!

Sara Trajanović, manekenka i učesnica rijaliti šoua Farma 5, rekla je da posle raskida sa Akijem Markovićem nije zvala Ivana Marinkovića, s kojim je na imanju u Lisoviću provodila najviše vremena, i da nikada neće biti sa njim u emotivnoj vezi.

Sara Trajanovic

– Nisam zvala Ivana niti sam se čula sa njim posle raskida sa Akijem. Ne poričem da smo na Farmi bili skoro nerazdvojini i da smo se najviše družili i u većini slučajeva bili uporište jedno drugom, ali on i ja nikada nećemo biti u emotivnoj vezi i ne družimo se – rekla je Sara, koja je posle dvonedeljne veze raskinula sa mladom Zvezdom Granda zbog pritiska medija i obaveza koje njih dvoje imaju.

Čitaj još  Otkriveni novi detalji smrti pevačice Amile Hasanović!

– Aki je stvarno divan dečko. Naša veza nije imala perspektivu i zato je i završena. Nije pala niti jedna teška reč među nama niti je bilo svađe – rekla je Trajanovićeva.

Manekenka je otkrila da prvo želi da se posveti učenju i da vidi koje su njene obaveze na fakultetu i da od ispita koje je čekaju zavisi njen dalji manekenski posao.

– Prvo moram da vidim na fakultetu kakve su mi obaveze i kada će ispiti, pa tada mogu da vidim da li ću i kada otići na put. Indija je u planu, a možda i iskrsne neka bliža država – rekla je Sara koja studira odnose sa javnošću na Megatrendu.

izvor: Kurir

Leave a Reply