Sara: Ivanova Lena me molila da ostanem u Srbiji!

Iako su pre samo nekoliko dana obelodanili da su u ljubavnoj vezi, Ivan Marinković i Sara Trajanović su morali da se razdvoje na dva meseca, jer je manekenka zbog poslavnih obaveza otputovala u Istanbul. Njih dvoje će ubuduće svoju vezu održavati isključivo preko društvenih mreža, a kako Sara kaže, Ivanova ćerka Lena joj nije dala da otputuje i tražila joj je da baci kartu.

Ivan i Sara na aerodromu

– Lena je sve vreme vikala: „Baci kartu, baci kartu“, baš je bila tužna što idem i jedva smo se razdvojile. Ona je zaista jedno divno, inteligentno i pametno dete, i mnogo sam je zavolela. Pošto ona i Ivan idu na rođendan kod ćerke moje drugarice u jednu igraonicu, bila je jako tužna što ne idem sa njima. Onda sam joj obećala da ćemo se čuti preko „skajpa“ i da će mi ispričati kako je bilo. Samo Ivan mora da ode i kupi kameru – izjavila je Sara pre poletanja aviona za Istanbul i dodala da će joj Ivan mnogo nedostajati.

Ivan i Sara aerodrom

– Naravno da će mi Ivan mnogo nedostajati, ali i to vreme će brzo proći. Ja sam već navikla na takve situacije, jer sam imala prilike da se nađem u istim, ali on nije. Sve će biti u najboljem redu, svakodnevno ćemo se čuti i dopisivati. Ne znam da li ću imati prostora da se vidim sa njim ako đođe, jer su nama tamo ispunjeni dani i nikad se ne zna kada smo slobodni, ali biće sve u redu – kaže Trajanovićeva.

Ivan i Sara aerodrom

Inače, Ivan Marinković je dovezao svoju dragu na aeorodrom “i sve vreme vodio računa o njenom prtljagu. Njih dvoje su se sve vreme grlili i razmenjivali poljupce i bilo im je izuzetno teško da se razdvoje. Ali kako su veoma zaljubljeni, veruju da će ova razdvojenost brzo proći i da neće uticati na njihovu vezu.

Čitaj još  Dino Dvornik: Pet godina od smrti pevačke legende

Ivan i Sara aerodrom

Ivan: Neću biti ljubomoran!

Pošto će dva meseca biti razvojen od Sare Trajanović, Ivan Marinković je ispričao kako neće biti ljubomoran i da maksimalno veruje svojoj devojci.

Ivan i Sara aerodrom

– Ma neću biti ljubomoran. Poznajem Saru i znam da ona ne voli te manekene, tako da sam siguran da će sve biti u najboljem redu. Mnogo će mi nedostajati, ali vreme će brzo proći i ponovo ćemo biti jedno pored drugog – izjavio je Marinković.

– Ne znam da li ću je posetiti u Istanbulu, ako je iznenadim, iznenadio sam je. Ona će imati mnogo posla tamo, a i ja u Beogradu imam obaveza, tako da ćemo videti, ako se ukaže prilika – kaže Ivan.

izvor: Alo

Leave a Reply