sanja maletic

Sanja Maletić provaljena sa kim vara muža?!

Poslednjih dana po čaršiji kruže priče kako su pevačica i poznati zgodni rukometaš u šemi.

Kada je pre nekoliko dana u jednoj rubrici dnevnog lista, koja se bavi gradskim tračevima, pomenuto ime folk pevačice pod pseudonimom ‘Landara’ kako već duže vreme vara svog muža, svima je bilo jasno o kome je reč, a vest je odjeknula kao bomba.

Poslednjih dana po čaršiji kruže priče kako su pevačica Sanja Maletić i poznati zavodnik i rukometaš Vladimir Mandić u šemi.

Navodno, njih dvoje već nedeljama se tajno sastaju u luksuznom Mandićevom stanu u centru grada, ali se dobro kriju budući da je Sanja već petnaest godina u braku.

Prenosimo vam deo pomenutog teksta Abronoše koji je nosio naslov “Tatin sin voli seks s udatim pevačicama”:

“Poslednjih dana uglavnom čitamo o hapšenjima tajkuna, a junak naše današnje priče, kog ćemo zvati Tatin sin, toliko je žena promenio da bi mogao da završi iza rešetaka. Šalu na stranu, poslednjih meseci još uvek aktuelni sportista, političar i ugostitelj otkrio je čari seksa s udatim ženama, tako da me ne bi začudilo da ga prebije neki ljubomorni muž.

Ipak, u javnosti sinčić gaji imidž momka kog bi svaka majka poželela za zeta. Završio je državni fakultet paralelno s uspešnom sportskom karijerom, oženio se i dobio dete i polako je krenuo da preuzima očev biznis. Međutim, otkad se razveo pre nekoliko godina, ponaša se kao u mladosti, kad je menjao partnerke kao čarape. Za razliku od tog vremena, kriterijum mu je poprilično opao i sad u krevet privodi šta mu dođe pod ruku.

Čitaj još  Folk pevačica tužila kolegu zbog izgovorenih laži!

U njegovom zagrljaju završila je pevačica Landara, koja već dugo godina nema hita. Poslednjih meseci izlazi po gej klubovima, a brak joj je odavno u krizi. Pre nekoliko nedelja dospela je na naslovne strane jer je počela preko SMS poruka da muva muževe svojih drugarica. Nekadašnjoj lepotici nije ni to pomoglo da novi singl prođe zapaženo, a Tatin sin kad je video s kim ima posla, rešio je da prekine svaki kontakt.”

Očekujemo da se uskoro neko od pomenutih aktera oglasi i demantuje tračeve, pošto smo sigurni da ih neće potvrditi ni u ludilu.

izvor: www.FOLKOTEKA.com, Kurir

2 comments

Leave a Reply