sanja maletic zatezanje

Sanja Maletić posetila hirurga, nikad nije bila lepša?!

Pevačica je, ako je vjerovati priči njenih kolega, nedavno posjetila jednu estetsku ordinaciju. Tamo je ubrizgala botoks u čelo i ispeglala sve bore na licu.

Sanja Maletić kako je nedavno izjavila, sprovodi privatnu istragu kako bi saznala ko stoji iza priča koje su se pojavile u medijima, a po kojima je ona supruga Ljubišu prevarila sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem!

Neko je, ispričala je Sanja, namjerno plasirao tu laž kako bi joj zagorčao život. I djelimično je uspio u tome jer je ta seks afera toliko uticala na njen privatni život da je danima bila depresivna, pila lijekove za smirenje, nije nastupala… Bit će istrajna u tome da sazna ko stoji iza tih priča. Pjevačica je naglasila kako nema mjesta pričama da se razvodi od Ljubiše jer imaju više nego lijep brak.

sanja maletic 2014

No, ako je suditi po Sanjinom izgledu na promociji albuma Goge Sekulić i pozitivnim komentarima na račun njenog izgleda od strane kolega koji su je obasipali lijepim riječima, čini se da je pjevačica zaboravila na aferu.

Čitaj još  Slađana Milošević na otvaranju Zaječarske gitarijade

Sanja je, ako je vjerovati priči njenih kolega, nedavno posjetila jednu estetsku ordinaciju. Tamo je ubrizgala botoks u čelo, ispeglala sve bore na licu, stavila ga je i u čelo. U jagodice i nazolabijalne bore ubrizgala je hijaluron.

Ne samo to. Sanja je uradila i nekoliko tretmana vitaminskim koktelima koji su dali nevjerovatan sjaj njenom licu.

izvor: Expres

Leave a Reply