sanja maletic modrac

Sanja Maletić ponovo reagovala na prozivke!

Iako su poslednji dani stare godine bili prilično burni za pevačicu, izgleda da je i u novoj godini primorana da reaguje.

sanja maletic docek

Sanja Maletić, naša folk pevačica, krajem prošle godine našla se na udaru medija. Danima se besomučno pisalo o njoj i njenoj navodnoj aferi sa albanskim biznismenom. Pevačica se nije oglašavala direktno medijima, kao što to obično rade naše pevačice, niti je sazivala konferencije da bi bilo šta demantovala. Jedini njen komentar na pomenute tvrdnje osvanuo je na njenom Fejsbuk profilu, što su opet svi mediji u regionu preneli, pa se može smatrati zvaničnim saopštenjem.

Iako je Sanja dostojanstveno podnela svaki naslov i svaku optužbu, a bilo je zaista mučno pratiti, i mada je nekih desetak dana trajalo primirje, izgleda da se opet nasla grupa pratilaca, pošto fanovi sigurno nisu, koji su pokušali da omalovažavaju i vređaju pevačicu.

sanja maletic docek

Kako se Sanja ne javlja lično na Fejsbuk profilu nego ima zadužen tim ljudi, večeras je jedan od administratora reagovao i ostavio komentar na njenom profilu. Komentar se upravo odnosi na uvrede upućene Sanji Maletić. Prenosimo vam komentar u celosti:

– Dragi prijatelji, ko ne zeli da bude na ovoj stranici moze odmah da izadje. Ako mislite da ste zanimljivi sa pojedinim komentarima, e pa niste. Ima ljudi koji ne mogu da podnesu vase ljigave komentare, a kamoli omalovazavanje ili vredjanje Sanje Maletic. Svako ko zna Sanju zna da je sve laz u vezi nje. S toga vas molimo da napustite stranicu ili cemo u suprotnom slikati sve vase komentare i biti prinudjeni da javno pokazemo kako ste “Fini” ili da vas tuzimo. Birajte ‪#‎AdminTeam‬

Čitaj još  Amela Zuković bez zadrške otkrila šta misli o kolegama!

sanja maletic fejsbuk

Ako se zanemare ovi ne previše prijatni momenti, Sanja je imala fantastičan nastup u novogodišnjoj noći. Pevačica je gostovala u jednom restoranu na jezeru Modrac u Bosni i Hercegovini. Mi vam donosimo slike, preuzete sa njene zvanične stranice na popularnoj društvenoj mreži.

redakcija: www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply