sanja maletic selfi

Sanja Maletić bila u vezi sa Ćazimom! (SMS poruke FOTO)

Pevačica na Fejsbuku Osmanija nazivala „ljubavi“, ugovarala s njim tajni sastanak i govorila da ne treba da je voli zbog velikih grudi, već njene duše.

Folk pevačica Sanja Maletić u prisnom je odnosu s albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem iako je već godinama u skladnom braku s Ljubišom.

Posle spekulacija da su njih dvoje otpočeli vezu, redakcija dnevnog lista došla je u posed njihove prepiske na Fejsbuku, gde se jasno može videti da postoji nešto više od prijateljstva.

sanja osmani sms 1

Prema rečima našeg izvora, dopisivanje između Sanje i Ćazima trajalo je skoro godinu dana, a do prekida konverzacije došlo je kad se biznismen pomirio sa crnogorskom manekenkom Mandom Popović. Maletićka je u porukama Feliksa oslovljavala sa „ljubavi“, a njihovi razgovori često su imali i seksualnu konotaciju.

– Neumoran si. Ful energija. Jesi li dobro, ljubavi? Pre dva dana sam te sanjala i mnogo nekih loših ljudi. Bila sam se zabrinula. A ne volim da ti pišem jer ne znam dira li ti ko telefon. A baš me uhvatila panika! Koga briga kakve su mi grudi, ako me ne voliš zbog mene i moje duše, nećeš me voleti ni zbog sisa – napisala je, između ostalog, Maletićka biznismenu, koji joj odgovarao istom merom:

sanja osmani 2

– Oh, ljubavi, niko ne dira moj telefon, jedino ako nisu neke službe. Dobro sam i borim se – uzvratio je Ćazim.

U većini poruka Sanja i Osmani vodili su više nego prijateljske razgovore.

– Vidiš zašto te obožavam, uz tebe se smejem. To je velika stvar. Lepo se provedi, ljubavi. Možda te budna sačekam da vidimo šta ćemo s tim bazenom – napisala je pevačica, dok je u jednoj poruci pokušala da sa Ćazimom ugovori tajni sastanak.

Čitaj još  Seka Aleksić ponosno pokazala svoje obline!

sanja osmani 3

– Ne bih voleo da imaš nekih posledica zbog mene – napisao je Ćazim, na šta je Sanja hrabro odgovorila.

– Poseban ulaz, posebna prostorija, posebni konobari, ja ne mogu imati posledice jer ne sazivam novinare da vide gde sam i s kim sam.

sanja osmani sms 4

Nedostupni za komentar

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom, kao i sa biznismenom, koji nisu odgovarali na naše pozive i poruke. S druge strane, Ćazimova bivša devojka Manda jasno nam je poručila da je ništa što se Osmanija tiče ne zanima.

– O dotičnom gospodinu me ništa nemojte pitati. Ne poznajem ženu o kojoj me pitate takve stvari – kratko je poručila Popovićeva.

izvor: Kurir

2 comments

Leave a Reply