sandra meduza i dario ivanovic

Sandra Meduza kakvu niste do sada videli!

Koliko im je teško da obuzdaju strasti, svedoče i fotografije na kojim se vidi kako Sandra i Dario razmenjuju nežnosti na jednoj plaži u Budvi.

Starleta Sandra Meduza, koja se široj publici predstavila u poslednjoj sezoni nedavno završenog rijalitija, uživa u romansi sa bivšim momkom Aleksandre Krstić, „koleginice” iz rijalitija.

Naime, Meduza već nekoliko dana boravi u Crnoj Gori, odakle je Dario Ivanović, a dane provode na budvanskim plažama, gde svima žele da pokažu koliko je strast između njih jaka.

– Sandra Meduza i Dario se poznaju zahvaljujući rijalitiju, jer je njegova tadašnja devojka Aleksandra Krstić bila u luksuznoj vili. Obnovili su kontakt kada je Meduza raskinula sa svojim poslednjim momkom, te su počeli da se dopisuju. Dario ju je pozvao da dođe u Crnu Goru, što je Meduza i uradila. Isto veče su se i smuvali – tvrdi dobro obavešteni izvor.
Koliko im je teško da obuzdaju strasti, svedoče i fotografije do kojih smo došli, a na kojim se vidi kako Sandra i Dario razmenjuju nežnosti na jednoj plaži u Budvi, naočigled ostalih kupača.

Čitaj još  Novi rijaliti: Od septembra startuju Farma i Veliki brat!

sandra meduza na plazi

Paparaco ih je uhvatio u prilično eksplicitnim pozama i malo je falilo da odu do kraja. Međutim, u poslednjem času su se suzdržali, a akciju su, pretpostavljamo, nastavili među četiri zida. Ili makar na nekoj manje posećenoj plaži!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply