sandra afrika na nastupu

Sandra Afrika slagala poreske inspektore!

Inspektori u diskotekama našli tajne dokumente koji dokazuju da je pevačica dobijala novac za svoje nastupe.

Sandra Prodanović, poznatija kao Afrika, nije govorila istinu kad je u Poreskoj upravi ispričala da ne zarađuje na nastupima, već da peva iz hobija i da bi se promovisala.

– Poreznici su nenajavljeno proverili poslovanje nekoliko ugostiteljskih objekata i tamo pronašli tzv. crne knjige, u kojima je navedeno da Sandra zarađuje nekoliko hiljada evra na nastupima – kaže dobro obavešteni izvor.

Folk pevačica, koja je karijeru započela kao plesačica Mileta Kitića, poreznicima je ispričala da je od dečka, bake i dede dobila skupocene automobile, kao i da je sve ostalo što poseduje dobila na poklon. Zbog toga inspektori sada ispituju i poreklo njene imovine.

Nikola Pekovic

Dnevni list saznaje i da će poreski inspektori kontaktirati i s košarkašem Nikolom Pekovićem kako bi proverili navode Sandre Afrike, koja je za jedan nedeljnik izjavila da je od njega na nastupu u njegovoj diskoteci u Budvi dobila basnoslovni bakšiš od 30.000 evra! Ukoliko utvrde da je to istina, pevačica će biti sankcionisana jer je imala obavezu da i taj novac prijavi!

Čitaj još  Nataša Bekvalac: Neprepoznatljiva bez šminke!

Sandrin dečko Aleksandar – Mikša Moskovljević je juče rekao da pevačica neće da govori za medije, ali i da se ne plaši istrage.

– Sandra je rekla istinu tamo gde je trebalo. Svakog ko bude pisao o njoj će tužiti, kao što već i jeste – tvrdi Moskovljević.

izvor: Blic

Leave a Reply