sandra afrika slagala za avion

Sandra Afrika slagala da poseduje avion?!

Aleksandra Prodanović pokušala da obmane javnost dok su je snimali u virtuelnom boingu u Sportskom centru „11. april“.

Sandra Afrika dala je u kokpitu aviona intervju i tom prilikom izjavila da joj je baš tu letelicu poklonio deda. Ali, pevačica nije računala na to da će snimak videti i oni koji se razumeju u avijaciju i da će je raskrinkati.

Naime, Sandra se uopšte nije vozila privatnim avionom, već je intervju urađen u simulatoru „boinga 737“ koji se nalazi u Sportskom centru „11. april“.

Pred kamerama pevačica je „letela“ iz Tivta u Beograd, a njenu laž sve vreme je podržavao i pilot, koji je pohvalio Afriku da je odlična gazdarica i istakao da mu redovno daje platu.

– Ovo je avion, nije kamion. Ovo je moj avion. Nije mi ga kupila baka, već deka. On me više voli. Dosta radim u inostranstvu i red bi bio da imam avion. Malo sam bila do Zagreba, Dubrovnika, sad smo u Tivtu, pa idemo za Beograd – rekla je pevačica.

Pozvali smo Sandru da je pitamo zbog čega je slagala da je od dede dobila avion, a ona je pokušala da se opravda.

– Samo lud čovek ne vidi da je u pitanju simulator, u kojem piloti vežbaju. Meni je bila čast da to isprobam. Nije mi bio cilj da obmanjujem naciju, već sam se samo našalila. Emisija je zabavnog karaktera i zato ne razumem zbog čega je nastala tolika panika. Inače, meni bi deda kupio avion i sve što mi treba – kaže Afrika.

Čitaj još  Boris Stamenković ne plače nikad za Kaćom, ali muva Radu?!

Podsetimo, Sandra je bila prva na tapetu poreskih inspektora, kojima je rekla da joj je baba koja živi u Nemačkoj kupila stan u Monte Karlu i džip BMW X6. Sad je očito htela da prevari narod pričom da ju je deda bogataš častio „cesnom“ za lične potrebe.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply