sandra afrika pukla

Sandra Afrika ipak nepoželjna u Hrvatskoj?!

Gradonačelnik grada Krapina izjavio je pre nekoliko meseci kako je koncert Sandre Afrike “krajnje neprikladan”.

Sandra Afrika održala je koncert u hrvatskom gradu Krapina, međutim, kako prenose tamošnji mediji, na nastupu se pojavilo tek nekoliko stotina ljudi, a njene pesme su okarakterisane kao “neprikladne”.

Prema pisanju hrvatskih medija, Sandra Afrika je održala koncert u sali jedne srednje škole u zagorskom gradu Krapina pred samo 300 ljudi.

Iako se najavljivalo kako su ulaznice za njen koncert rasprodate, lokalni, a kasnije i nacionalni mediji preneli su kako je Sandra doživela pravi debakl.

sandra afrika nemacka

Mnogi građani navodili su nacionalnost kao problem, ali sporni su bili i tekstovi njenih pesama, kao što je onaj pesme “Neko će mi noćas napraviti sina”, piše portal Zagorje koji je kasnije prenela većina hrvatskih medija.

Takođe, gradonačelnik grada Krapina izjavio je pre nekoliko meseci kako je koncert Sandre Afrike “krajnje neprikladan”.

– Grad Krapina sa tim koncertom nema apsolutno nikakve veze. Svako sluša ono što voli, ali lično smatram koncert neprimerenim – rekao je gradonačelnik tog grada Zoran Gregurović za Dnevnik Nove TV.

Čitaj još  Ceca Ražnatović: Spremna sam za Niš!

I da nije prošao nastup kako je planirala i kako se očekivalo, to sigurno neće umanjiti Sandrinu popularnost u regionu. Posebno iz razloga što svi s nestrpljenjem očekuju njenu novu duetsku pesmu.

izvor: Blic

Leave a Reply