sandra afrika humanitarna zurka

Sandra Afrika blistala na humanitarnoj večeri (FOTO)

Ona je bila obučena u farmerke i majicu bez scenske šminke na sebi, čime je još jednom pokazala da je kao i svaka druga devojka.

Sandra Afrika je pevačica koja se na svakom nastupu trudi da bude superseksi tako što dodatno ističe sve svoje adute. Međutim, kad se reflektori ugase, to je sasvim druga priča.

sandra afrika i damir handanovic

Iza nje je nimalo prijatna situacija sa poreskom upravom, ali ova pevačica ne pridaje puno značaja naslovima u medijima, te se odazvala humanitarnom pozivu. Sandra Afrika bila je zvezda večeri u beogradskom klubu ‘Mr. Stefan Braun’.

Pevačica se oprobala u ulozi šankerice, a društvo su joj pravili Mc Stojan, kao i Damir Handanović. Veče se uzburkalo već na početku kada su se svi okupili u šanku “lebdećeg kluba” i prikupljali novac kako bi se pomoglo najugroženijima.

Tokom večeri Sandra je sipala piće, usluživala goste, ali se latila i mikrofona i otpevala nekoliko pesama.

sandra afrika i damir handanovic na zurci

Atmosfera je bila odlična, pričaju sagovornici i dodaju da im je drago što su upoznali Sandru, u drugačijem svetlu od izdanja na kakva smo svi navikli. Ona je bila obučena u farmerke i majicu bez scenske šminke na sebi, čime je još jednom pokazala da je kao i svaka druga devojka.

Čitaj još  Ceca doputovala sa Tajlanda!

izvor: Beogradnocu, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply