sako polumenta ima devojku

Šako Polumenta u vezi sa vršnjakinjom svoje ćerke!

Pevač se već dve godine viđa sa studentkinjom iz Beograda, koja je godište njegove trudne ćerke Rijalde.

Šako Polumenta (47) poslednje dve godine uživa u vezi sa izvesnom Ivanom P. (24), studentkinjom iz Beograda koja je godište njegove ćerke Rijalde, koja čeka bebu.

Pevač očigledno ne mari za to što će za nekoliko meseci postati deda, već se trudi da, iako je oženjen, živi momačkim životom.

Kako tvrdi dobro upućeni izvor, Polumenta i Ivana su prošlog meseca posetili Vrdnik, gde su nastale njihove zajedničke fotografije.

– Šako je Ivanu upoznao pre dve godine na jednom svom nastupu u Beogradu. Isto veče su razmenili brojeve telefona i od tada su konstantno u kontaktu. Zbog njegovih čestih nastupa van granica naše zemlje, povremeno su se viđali, a uprkos tome što je Šako oženjen i ima dvoje odrasle dece, njihova veza je s vremenom postajala sve ozbiljnija. Njih dvoje često putuju po Srbiji, a prošlog meseca su s prijateljima uživali u Vrdniku – priča sagovornik i dodaje:

Čitaj još  Topalko o Atininoj seks izjavi i njihovom poznanstvu

sako u podgorici

– Pevač je pre pet godina prošao kroz bračnu krizu, koju je sa suprugom na kraju uspeo da prevaziđe. Tada je na neko vreme i svoju karijeru ostavio po strani da bi se posvetio porodici. Međutim, to nije dugo trajalo, pa se vratio starim navikama i momačkom životu – tvrdi izvor.

Ovim povodom pozvali smo Šaka, koji nije bio iznenađen pozivom, pa ni ova saznanja nije demantovao, već je samo kratko poručio:

– Ne očekujte da ću vam to komentarisati, niti me zanima sve to. Pišite šta hoćete – rekao je Polumenta.

Da li je reč o pravoj ljubavi ili o prolaznoj avanturi, vreme će pokazati.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply