sako i dado polumenta i ana marija

Šako Polumenta se ‘zakačio’ sa Dadovom bivšom ženom!

Stariji Polumenta otišao revoltiran kući, izbio rat sa Anamarijom Kikoš.

Šako Polumenta sinoć je vidno revoltiran odlučio da napusti prvi muzički festival TV “Pink” pre samog kraja. Voditeljka Nina Radulović Lečić opravdala je njegov iznenadni nestanak rečenicom: “Imao je neke neodložne obaveze”.

Međutim, prava priča je zapravo potpuno drugačija.

U delu koji je bio rezervisan za glasove finalista koji su glasali za najbolju pesmu po njihovom ukusu, desila se neprijatnost. Dado Polumenta dao je svoj glas Šaku, a on svoj dodelio Viki Miljković što je iznenadilo sve prisutne. Ubrzo nakon toga, stariji Polumenta je nestao, a ostali takmičari su bili vidno iznenađeni.

Bivša devojka Dada Polumente, AnaMarija Kikoš na društvenoj mreži “Fejsbuk” napala je Šaka zbog toga što svoj glas nije dao sestriću.

– Šako, Šakoo! Kome ćeš da daš glas nego svojoj kući. Ne verujem, on tebi da da glas, dobio si jedan glas. Da njega nije bilo imao bi čistu nulu. Da si mu uzvratio poen sve bi bilo drugačije možda bi dobio nagradu, sve bi se promenilo. Eh striko koliko voliš svog Dada usro si mu se u život. Svi se drže zajedno Dženan Leksingtonu, Leksington Dženanu…kako se ljudi nameštaju i čuvaju leđa jedno drugom, a svojim gestom nabio si nož u leđa Dakiju. Smekerski nema šta – napisala je Ana Marija sa kojom Dado Polumenta ima sina.

AnaMarija i Sako Polumenta prepiska

Ubrzo se ispod njenog statusa oglasio i pevač Šako Polumenta koji nije pokazao previše kulture kada je ophođenje prema bivšoj snajki u pitanju, ali ni prema novinarima od kojih je tokom dugogodišnje karijere imao veliku podršku. Čini se da je gospodin Polumenta izgubio kompas, i odlučio da pređe granicu lepog ukusa, a sudeći po njegovim komentarima pevač je bio i te kako iznerviran s obzirom na to da veći deo nismo uspeli najbolje ni da razumemo.

Čitaj još  Ðani lakše povređen u sudaru!

– Ma pušite ga bre ..šta lupate…ostali smo i on i ja bez nagrade, a onda sam otišao iz revota da me ne bi grizla savest jer ne dozvoljavam da sedim mirnan, a da me ocjenjuju novinari retardiranog uma i ostali žiri kao čuveni Bane Obradović ili Raka Marić koji daju poene sramno, a razumeju se u muziku. Sram te bilo za ovakve komentare kao da je tebi Dado preči od mene…Nisam dao poen nikom, nego sam rekao ne treba mi taj poen koji je on Viki htio da da već taj poen i moj poen dajem Viki jer nam ne trebaju – napisao je Šako ispod statusa AnaMarije Kikoš na Fejsbuku.

izvor: Puls

Leave a Reply