Šako Polumenta posvetio pesmu pokojnom bratu

On je objavio numeru „Snaga tišine“, čiji stihovi opisuju koliko mu je teško zbog Sapkove prerane smrti…

Sako Polumenta

Šako Polumenta objavio je na Fejsbuku pesmu „Snaga tišine“, koju je posvetio svom pokojnom bratu Sabahudinu Sapku Polumenti. Pevač je stihove podelio sa svojim prijateljima na ovoj društvenoj mreži baš na dan kad se navršilo 13 godina od Sapkove smrti.

– “Evo, vraćam se u naš mali grad, ali tvoj osmeh tu neću zateći nikad. Nebo se otvorilo, na dušu se spustilo, milion pitanja od nekud se stvorilo. Ova bol kao da korak jača, ispod kamena, glas plača, ova bol ima snagu tišine, u njoj čujem ti ime… Kao da čujem ti glas iz daljine, pogled te traži kroz ovaj dim tišine. Suza u oku mi hoće da progovori, pada na zemlju, ko da želi da te pozdravi” – stihovi su ove pesme.

Pre nego što je objavio stihove Šako je bratu napisao:

– U ovo vreme pre 13 godina smo se poslednji put čuli. Čujem tvoj glas i tvoje iste reči i sad kao i tad. Posvećujem ti pesmu kao i na svakom albumu.

Sako Polumenta fejsbuk

Misteriozna smrt

Čitaj još  Sneki prekinula intervju zbog pitanja o bivšem mužu! (VIDEO)

Sarajevski magazin Bum svojevremeno je objavio da je Sapkova smrt misterija:

– Sabahudin Polumenta Sapko, rođeni brat popularnog Šake i jedan od žestokih momaka u crnogorskom delu Sandžaka, misteriozno je umro. O razlozima smrti svašta se pričalo, od toga da je otrovan, da je nasilno ubijen… Pominje se i da je Sapko Polumenta bio jedan od najefektnijih igrača crnogorske tajne policije. Ova smrt je ostala misterija – piše u tekstu.

Sapko Polumenta

izvor: Kurir

Leave a Reply