sako polumenta

Šako Polumenta: Devojke se takmiče koja će me jače uštinuti!

Jedan od najpopularnijih crnogorskih pjevača Šako Polumenta već duže vrijeme nije gostovao u Sarajevu. Doduše, nije da nije bio u našem gradu, no posjete su bile u privatnom aranžmanu. Poznato je da je još prije nekoliko godina imao sukob sa sarajevskim žestokim momcima i od tada je prekinuo i druženje s ovdašnjom publikom.

Proteklog vikenda je njegova publika imala priliku da uživa u brojnim hitovima. Doduše, nije pjevao u Sarajevu već u Lukavici u klubu “Bacchus” koji je “preplavio” rajom iz cele države.

Ponekad se čini da je Šakov sastavni dio svake svirke i tuča. Pa vijest da su četiri mladića učestvovala u tuči nakon koje je došlo do upotrebe vatrenog oružja ispred kluba “Bacchus” u Istočnom Sarajevu, ne iznenađuje mnogo. Ipak, pjevača jeste. Šako se našao sav u čudu kada su mu sutradan rekli šta se desilo. A onda i kazao:

– Strašno je to što se desilo, ali kamen sa srca mi je pao što to nije bilo u “Bacchusu” niti se desilo u periodu dok sam pjevao, već nakon nastupa i na parkingu – kazao je Šako sa olakšicom da se taj nemili čin odigrao kasnije.

Čitaj još  Otkriveno sa kojim muškarcem Ceca letuje na Tajlandu!

Kada je riječ o samom nastupu, Šako je sretan i zadovoljan. Ali i modar. Kazao je da poslije ovakvih nastupa bude sav u modricama jer dok prolazi djevojke, vjerovatno od dragosti, u prolazu ga štipnu… ali tako da mu ostave tragove. Našalio se te kaže:

– Kao da se takmiče koja će me jače uštinuti… Mada, ko zna, možda me štipaju i muškarci od ljubomore…

izvor: Expres

One comment

Leave a Reply