Sahranjen Lepi Bora

Basista “Slatkog greha” Dušan Trifunčević zvani Lepi Bora, sahranjen je danas na Gradskom groblju u Novom Sadu.

Lepi Bora sahrana

Član “Slatkog greha” je preminuo u svom stanu u Novom Sadu u 64. godini, baš u trenutku kad je njegova ćerka Milica primljena u porodiliište.

Lepi Bora je iza sebe imao dva braka. Sa prvom suprugom Vesnom je imao ćerku Milicu, koja se porodila, dok je sa drugom suprugom Slađanom imao ćerku Jovanu.

Brena na sahrani

Lepa Brena, koja je sa Borom imala nekoliko duetskih pesama, veoma potresena je rekla da je to veliki gubitak za njegovu porodicu, kolege i prijatelje.

Lepi Bora sahrana

Lepom Bori se dan posle smrti rodio unuk!

Ćerka Dušana Trifunčevića poznatijeg kao Lepi Bora iz “Slatkog greha” dobila je trudove u trenutku kada joj je komšinica sms porukom izjavljivala saučešće. Borina ćerka iz prvog braka Milica dobila je sina dan nakon očeve smrti.

Član “Slatkog greha” je preminuo u svom stanu u Novom Sadu u 64. godini, baš u trenutku kad je njegova ćerka Milica primljena u porodiliište.

Na koncertu saznao da je postao otac

Lepi Bora rođen je kao nedonošče od sedam meseci i težak svega 1.800 grama. U petoj godini počeo je da svira harmoniku, u sedmoj violinu, a u desetoj gitaru. U 14. godini osniva svoj prvi bend, a u šesnaestoj je počeo profesionalno da se bavi muzikom. Sa 25 godina seli se u Dubrovnik, a potom u Minhen. Član Slatkog greha postao je 1981. Godinu dana kasnije na nastupu je upoznao prvu suprugu, koja mu je 1984. godine rodila ćerku Milicu, i u toku koncerta u Banjaluci saopštili su mu radosnu vest. U februaru 1994. ponovo se ženi i u novom braku dobija ćerku Jovanu. Tad kreće u solo karijeru, a deceniju kasnije definitivno napušta estradu.

Čitaj još  Nataša Bekvalac (navodno) napadnuta i opljačkana!

izvor: Alo

Leave a Reply