saban i goca saulic

Šabana Šaulića prevarili majstori u novoj kući!

Radnici odbijaju da nastave da rade ono zbog čega su angažovani, jer im nije plaćeno za sve ono što su do sada uradili.

Umesto da se već preselio na Dedinje, Šaban Šaulić muku muči sa radnicima koji neće da završe poslove jer ih nije isplatio preduzimač koji je pobegao sa pevačevim novcem.

– Goca i Šaban su sada suočeni s velikim problemom u koji ih je doveo preduzimač radova na njihovoj kući jer je pobegao s novcem koji su mu dali da isplati radnike – rekao je pevačev budući komšija i dodao:

– Radnici odbijaju da nastave da rade ono zbog čega su angažovani, jer im nije plaćeno za sve ono što su do sada uradili. Goca i Šaban su sada suočeni s velikim problemom u koji ih je doveo preduzimač radova na njihovoj kući jer je pobegao s novcem koji su mu dali da isplati radnike – naveo je jedan od budućih komšija popularnog pevača.

saban saulic

Podsećanja radi, Gordana i Šaban Šaulić krenuli su da grade kuću prošlog leta. Ono što predstavlja dodatnu neprijatnost za ovaj bračni par jeste da su svoju nekretninu na Vračaru, gde trenutno žive, prodali već u februaru.

Čitaj još  Aki besan na Saru zbog priča da je gej!

– Video sam Gocu Šaulić kako na Dedinje dolazi jako nervozna i potom u dvorištu kuće razgovara sa nekoliko preostalih radnika koji su odlučili da ipak ostanu i da završe svoj deo posla – naveo je komšija.

Gordana Šaulić nije htela da govori o njihovim privatnim problemima.

izvor: Blic

2 comments

Leave a Reply