saban saulic zabrinut

Šaban Šaulić veoma zabrinut za unuka!

Pevač se poverio prijateljima da ga brine kako će se povreda kolena odraziti na Lukinu dalju karijeru.

Šaban Šaulić je poslednjih dana veoma uplašen zbog zdravstvenog stanja unuka Luke Adžića.

Naime, sedamnaestogodišnji fudbaler Crvene zvezde doživeo je težu povredu kolena, zbog čega će najverovatnije napraviti pauzu u karijeri. Njemu su na jednoj utakmici popucali ligamenti, pa sad Šaban, zajedno sa ćerkom, čeka preporuku lekara za dalje lečenje.

Pevač se poverio prijateljima da ga brine kako će se povreda kolena odraziti na Lukinu dalju karijeru jer je i sam Šaban u mladosti bio fudbaler i zbog slične nezgode nikada nije uspeo da postane profesionalni sportista. Otkako je potvrđeno da Luka neće moći da igra narednih šest meseci, Šaulić je utučen.
– Šaulići su bili van sebe kada su čuli šta se desilo Luki, pogotovo Sanela i Šaban. Stalno su ga zvali telefonom da vide da li je dobro i da li mu nešto treba, pošto se to desilo u Sloveniji. Šaban je mnogo strepeo od toga kakvi će biti rezultati pregleda, nadao se da Luki ipak nisu pokidani ligamenti u kolenu, ali nažalost, upravo je tu povredu doživeo njegov unuk. Šauliću je baš teško da priča o ovoj temi – priča sagovornik blizak folk pevaču.

Čitaj još  Nećete verovati sa kim je Ružica u šemi!

Ovom povodom pozvali smo Šabana Šaulića, ali on nije odgovarao na naše pozive.

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

3 comments

Leave a Reply