saban saulic na aerodromu

Šaban Šaulić se iza kofera krio od novinara (FOTO)

Goca je ljuta, osramoćena je, ne može da poveruje šta ju je snašlo. Kada je emitovan snimak, Šaban je bio u Dubaiju, dok je Goca bila kod kuće i pratila emisiju.

Šaban Šaulić (63) juče se vratio iz Dubaija, gde je otputovao u trenutku kada se digla prašina oko snimka na kojem se vidi kako ljubi Ivonu Negovanović Cucu (24) nasred Slavije. Paparaco je uslikao Šaulića juče na aerodromu, a on je odmah otišao u svoj dom kako bi razgovarao sa suprugom Gordanom i molio je za oproštaj.

saban saulic iza kofera

Po kralja narodne muzike na Aerodrom „Nikola Tesla“ došao je prijatelj, koji ga je odvezao u porodični stan kod žene i dece, kako bi razgovarali o situaciji kojom je cela porodica zatečena. Šaulić je pokušao koferom da se zakloni od paparaca, nije želeo da da nikakav komentar, ali smo primetili da je sve vreme bio lepo raspoložen i nasmejan.

U momentu kada je pevač ušao u automobil, naša ekipa je krenula za njim i ispratila ga do porodičnog doma. Kako saznajemo, tamo ga je sačekala supruga, koja je bila veoma besna.

– Goca je ljuta, osramoćena je, ne može da poveruje šta ju je snašlo. Kada je emitovan snimak, Šaban je bio u Dubaiju, dok je Goca bila kod kuće i pratila emisiju. Nakon toga čula se sa suprugom i rekla mu je da ne želi da ga sluša. Pokušao je Šaulić preko dece da ubedi Gocu da ga primi u kuću kada se vrati sa nastupa, kako bi razgovarali kao odrasli ljudi. Kada je sleteo iz Dubaija, otišao je pravo kod žene i pokušao je da joj objasni da je sve to nameštaljka. Goca nije želela da popusti, rekla mu je da se oseća izdato, a rasprava je trajala do duboko u noć – ispričao je izvor blizak porodici Šaulić.

Čitaj još  Severina na korak od anoreksije?!

saban i goca u autu

Hasan i Cuca u „Parovima“!

Ove sezone u rijalitiju „Parovi“ naći će se i Ivona Negovanović Cuca, čiji će partner biti njen dugogodišnji drug, ali i Hasan Dudić sa prijateljicom. Pozvali smo pevača kako bismo proverili priču.

– Tačno je da ulazim u „Parove“, a čuo sam da ulazi i Cuca. Iskreno vam kažem, nakon ovog što je uradila Šabanu, što je namestila da ih slikaju zajedno, bolje joj da ne ulazi. Pa ona nije svesna šta će je snaći ako uđe. Ovim putem joj poručujem da joj je bolje da ne ulazi! Ja sam o njoj svašta saznao i sve ću to da iznesem u javnost. Ta devojka nema granice – izjavio je Hasan.

izvor: Alo

2 comments

Leave a Reply