Šaban Šaulić rasplakao publiku u Americi! (FOTO)

Razočarenje je nastalo na kraju koncerta, jer je umesto dogovorenih sat i po, Šaban pevao oko 50 minuta.

Saban Saulic u Americi

U okviru svoje američke turneje, Šaban Šaulić je zabeležio uspešan koncert u američkom zimskom centru Salt Lake City, gde je imao najviše publike od svih koncerata koliko ih je održao u Americi. Kako saznajemo, zbog neočekivano velike posete publike, organizatori koncerta u ovom gradu su imali problema sa tamošnjim vlastima, zbog prekobrojne publike u sali i što je koncert trajao duže od naznačenog.

Saban Saulic Amerika

Naime, kralj narodne muzike je kasnio, pa je koncert počeo sa zakašnjenjem, ali sav bes publike je nestao kada je Šaban izašao na binu i počeo da peva. Oduševljena publika je i pevala i plakala, jer mnoge su rastužile njegove pesme i vrhunske interpretacije, koje treba doživeti. Razočarenje je nastalo na kraju koncerta, jer je umesto dogovorenih sat i po, Šaban pevao oko 50 minuta. Prvi blok 20 minuta i drugi pola sata, što je izazvalo bes kod većine posetilaca, ali se na kraju sve dobro završilo.

Saban u Americi

– Koncert je bio fenomenalan, to je najbitnije. Intersovanje za Šabanov nastup je premašilo sva očekivanja i publika je bila oduševljena njegovim pevanjem, tako da su neki plakali od sreće i uzbuđenja. Bilo je određenih zamerki što nije pevao duže, ali kako sam saznala, on svuda peva najduže sat vremena, pa je tako bilo i kod nas. Sve u svemu, bilo je fenomenalno, jer ipak je samo jedan Šaban – rekla je Jenni Komić, organizatorka koncerta u pomenutom američkom gradu.

Čitaj još  Intervju Milena Plavšić: Šta mi znači status istaknutog umetnika kad ne pravim skandale!

izvor: VIPStars

Leave a Reply