saban saulic

Šaban Šaulić naljutio publiku!

Iako se smatra jednim od najtraženijih pevača u narodnoj muzici, zbog čega ga i zovu „kralj”, Šaban Šaulić ipak je uspeo da naljuti publiku u studiju na snimanju šoua „Zvezde Granda“.

Naime, pevač je na snimanje kasnio skoro dva sata, što je prilično razljutilo masu koja se nalazila u studiju, pa su ga po dolasku izviždali.

ziri zvezde granda

– Svi su bili na svojim mestima u zakazano vreme. Publika se smestila i čekala početak, kao i članovi žirija, koji su stizali jedan za drugim. Prvo je stigla Zorica Bruclik, da bi se potom vrlo brzo izređali i Snežana Đurišić, Aca Lukas, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac. Svi su bili spremni za početak snimanja, međutim, od Šabana nije bilo ni traga ni glasa. ako su svi prilično tolerantni kad je kašnjenje u pitanju, posle četrdesetak minuta organizatori su pozvali pevača da vide kad stiže, na šta je on odgovorio da će brzo biti tu. Ni posle jednog sata, Šaulić se nije pojavio, pa su bili prinuđeni ponovo da ga zovu, a on je dao istovetni odgovor – rekao je izvor koji se našao na licu mesta i dodao:

Sasa Popovic

– Posle skoro sat i po, Saša Popović je uzeo telefon i pitao Šabana šta se dešava i zašto ga nema na snimanju, da bi se folker vrlo brzo pojavio u studiju. Iako niko nije očekivao takvu reakciju publike, čim su ga posetioci ugledali, počeli su da žvizde i da dovikuju „ua, ua“. Iako u čudu, pevač se nije osvrtao na ova dobacivanja, već je odmah zauzeo svoju poziciju javivši se kolegama u hodu. Ostali članovi žirija bili prilično ljuti na pevača, što je i normalno, jer kako su rekli, ako oni mogu da ostave ostale obaveze po strani i dođu na vreme na snimanje, može i on – objašnjava izvor sa lica mesta, a Šaban Šaulić na snimanju emisije nije bio raspoložen da priča sa okupljenim novinarima.

Čitaj još  Zvezde Granda: Nikolina, Marijana, Ivona, Elena i Ivana prošle dalje!

Šabanu šminkali ćelu!

Pored toga što je debelo kasnio na snimanje emsije, pevača su svi morali da čekaju i da se našminka. Pored scenske šminke, šminkerka je morala da se pozabavi i Šabanovom ćelom, koju je detaljno napuderisala kako se ne bi preterano sijala na snimku, a to je dodatno odložilo snimanje. Kada su završil sve pripreme, emisija je konačno mogla da počne.

izvor: Alo

Leave a Reply