Šaban Šaulić: Laž je da imam švalerku!

Kada je pre nekoliko godina upoznao ambicioznu, muzikalnu klinku sa nadimkom Cuca, Šaban Šaulić (63) nije ni sanjao šta će ga snaći. Već nedeljama, njegov odnos sa Cucom, koja se javnosti predstavila u muzičkom takmičenju ‘Zvezde Granda’, ne prestaje da intrigira javnost. Sočna afera usred koje se našao Šaban sa devojkom koja je četiri decenije mlađa od njega, ozbiljno je poremetila njegov i mir njegove porodice.

Goca i Saban Saulic

I dok novine bruje o tome kako Šaban ima mladu ljubavnicu, da ga je supruga Gordana izbacila iz kuće, Šaban u Krčedinu peca i ne pada mu na pamet da se bilo kome zbog bilo čega pravda. Šta je istina o njegovom odnosu sa devojkom koja se, zahvaljujući njemu, našla u centru pažnje javnosti znaju samo njih dvoje.

– Sve su to obične budalaštine, najobičniji cirkus! Prvo sam se pitao šta me to snađe, a sad se više ništa ne pitam, mada mi ništa nije jasno. Šta drugo mogu nego da se smejem. Može da priča i piše ko šta hoće. Dobro, nije mi bilo svejedno kada je počela ta priča, ali sad je to već toliko odmaklo da sam oguglao. Meni je sad jedino važno da mi trza riba! – kaže Šaulić.

Mnogo vas je koštala želja da pomognete mladoj pevačici?
– Hteo sam da joj pomognem, dao sam joj pesme, a eto šta ispade. Nije mi prvi put u životu da mi se obije o glavu kad hoću nekome nešto da učinim. Nisam neiskusan čovek, ali eto. Možda ću se jednog dana opametiti.

Šta na sve to kaže vaša supruga Gordana, priča se da vam brak u ozbiljnoj krizi?
– Ma kakva kriza u braku, kakvi bakrači. Nisu nas uzdrmale ni mnogo žešće stvari. Dugo smo mi zajedno, mnogo toga smo preturili preko glave da bi ova priča mogla da nas razdvoji. Treba da proslavimo godišnjicu braka koja nam je bila 9. jula. Nismo je proslavili, jer je Goca prvo bila na moru, a onda je otputovala kod Ilde u Nemačku koja je otišla po neki auto. Ali, čim se Gordana vrati okupimo društvo da proslavimo dan kada smo se venčali.

Da li ste imali problema zbog priča da u Krčedinu pravite orgije?
– Ja orgije pravim samo sa rečnim ribama! Kad voda nadolazi, pa se povlači, pa opet nadolazi, kad mi radi štap tad baš uživam i ništa drugo me ne zanima. Zaljubljen sam u vodu, pecanje i moja Goca to dobro zna. Sa svim ovim pričama dobio sam fantastičnu reklamu, samo mi je žao što je sve to došlo kasno, moglo je da bude i ranije. Da se ovakva priča pojavila pre 30-40 godina dobro bi mi došla. Sad mi ne treba, ali ko mene pita. Ja nemam čega da se stidim i ništa loše nisam uradio. Nikoga nisam ubio pa pobegao, nikoga nisam prevario, niko me ne juri zato što nisam platio porez.

Čitaj još  Milomir Marić preživeo infarkt, hitno operisan!

Koliko su vas u životu jurile žene i pravile vam probleme?
– Šta znam, nikad ja nisam bio neki osvajač. Bilo je onih koje su me obožavale, bilo je simpatija, ali nikad nije bilo nekih većih problema. Neki su mi pričali da sam nekim ženama ostao tiha čežnja, ali ja za to nisam mario. Kao oženjen čovek, žene sam eskivirao na fin, kulturan, pametan način.

Hoćete li ponovo biti deo žirija u ‘Zvezdama Granda’?
– Bogme hoću, već sam tamo zaveštan. Ja ću, kao i do sada, samo da slušam kako ko peva i ništa me drugo ne zanima!

A, ako neka takmičarka opet pokuša da preko vas da dobije malo publiciteta?
– Izgleda da ću morati da budem grublji i da kažem: “Alo, pusti me na miru!” Nije mi u prirodi da budem grub, ali ako procenim da je to način da se odbranim od mogućih problema, moraću da grublje reagujem.

Priča se da je vaša supruga zadužila vašeg sina Mihajla da vas svuda prati i brani od nasrtljivih devojaka i nezgodnih novinarskih pitanja…?
– To su gluposti. Mihajlo me je pratio na koncertu na Ušću sa svojim drugarima koji su hteli da me slušaju. Moj sin je jedna velika dobrica, a ako je neko stekao utisak da mi treba telohranitelj i da je to moj sin, grdno se vara.

izvor: Vesti

Leave a Reply