saban i goca saulic na veceri

Šaban izveo Gocu na večeru, na uvce im pevao Dragi Domić!

Šaban je rekao Goci da idu na večeru sa prijateljima, što jeste bila istina, ali ona nije znala da će se ta večera pretvoriti u žurku.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić priredio je iznenađenje svojoj supruzi Gordani. Iako se već neko vreme u medijima povezuje sa izvesnom Ivonom Negovanović Cucom, pevač ne mari za mnogobrojne komentare, pa je tako jedne večeri organizovao druženje sa prijateljima, među kojima su bili i Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, a angažovao je omiljenog Gocinog pevača Dragog Domića.

dragi domic sa saulicima

– Šaban je rekao Goci da idu na večeru sa prijateljima, što jeste bila istina, ali ona nije znala da će se ta večera pretvoriti u žurku. Naime, Šaulić je dan ranije organizovao muziku i pozvao njihove najbliže prijatelje jer je želeo da se opuste i provedu uz dobru atmosferu. Kako Goca voli da sluša Domića, njen suprug je njega i angažovao da ih uveseli – rekao je izvor blizak Šabanu i dodao da se gospođa Šaulić veoma iznenadila.

dragi domic kod saulica

– Goci u početku nije bilo ništa čudno. Došli su u restoran, tamo su već bili Ana, Mrka i još nekoliko njihovih prijatelja. Večerali su, pričali, a onda je ušao Dragi i zapevao njihovu zajedničku pesmu. Tada je Gordani sve postalo čudno i ukapirala je da je celo veče iznenađenje – rekao je izvor.

Čitaj još  Pevačicu proganja suprug koji je zlostavljao!

Očigledno je da su Šaulići prevazišli bračnu krizu i da im ljubav cveta posle nekoliko decenija, koliko su zajedno.

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply