Ša: Ila, brate, uz tebe sam!

Nenad Aleksić Ša, kada je čuo da Vladimir Ilić Ila boluje od tumora na pljuvačnoj žlezdi, odmah zaboravio na sve nesuglasice koje su on i reper imali.

Sha i Ila

Priča repera Vladimira Ilića Ile (36), sina Milovana Ilića Minimaksa, koji za 20 dana ide na operaciju tumora pljuvačne žlezde, potresla je njegovog bivšeg prijatelja Nenada Aleksića Ša, s kojim nije bio u dobrim odnosima.

Međutim, da njihova prijateljska ljubav nije prestala, dokazao nam je bivši farmer, koji je uz suze u oku prokomentarisao da je potresen zbog Ile i da mu je veoma krivo zbog svega što ga je zadesilo.

– Kada sam čuo za Ilin zdrastveni problem, nisam mogao da poverujem u to što čujem. Neverovatno je kako čoveku u datom momentu prorade emocije, sav drhtim i plače mi se – iskreno je rekao Ša.

– Kao i svi klinci željni slave i popularnosti, tako smo i nas dvojica napravili grupu misleći da je ceo svet naš. Nakon nekoliko godina razišli smo se i ja o tom periodu ne želim da pričam. Sada je jedino važno da Ili bude bolje i da operacija lepo prođe. Ja sam Ilu iskreno voleo kao brata, a volim ga i sada, šta je bilo, bilo je, idemo dalje. Ja sam tu i pomoći ću mu u svemu jer ipak smo mi imali svoju neku priču koju smo samo mi razumeli. Strašno je sve ovo kroz šta prolazi, a ova bolest samo je posledica stresa. Inače, ubeđen sam da će Ila pobediti i da će se uspešno izboriti sa bolešću, tvrd je on orah! Uostalom, ne bih mogao da ga zamislim kao gubitnika, bilo da je u pitanju bolest ili neki drugi problem. Ističem, ja sam tu za njega, šta god da mu zatreba – ispričao je Nenad Aleksić, koji nije mogao da sakrije tugu u glasu, a onda nam se javio nakon nekoliko minuta da nas obavesti da su se nekadašnji drugari pomirili telefonskim putem.

Čitaj još  Slavica Ćukteraš u 'nezgodnoj' haljini! (VIDEO)

– Sada smo se čuli! Pričali smo kao da smo se čuli pre pet minuta i kao da nikada nismo ni prestajali da razgovaramo. Nikakva barijera nije postojala u komunikaciji, reči su prosto navirale obojici. Presrećan sam što smo se čuli i baš smo se dogovorili da se vidimo – završio je razgovor bivši farmer.

Podsećanja radi, Vladimira Ilića Ilu čeka operaciju tumora pljuvačne žlezde i veoma se bobro bori sa lošim životnim okolnostima.

– Šta da radiš, danas te ima, sutra te nema. Navikao sam da me život jebe. Ja sam u teretani svaki dan i pravim se da se ništa ne dešava. Kažem vam, opušten sam totalno, zaista ne želim mnogo da se mučim razmišljajući o tome, verujem da će biti sve u redu – rekao nam je reper.

izvor: Kurir

Leave a Reply