Ša: Darija i ja smo raskinuli!

Umesto svadbenih zvona koja su uskoro mogla ozvaničiti njihovu vezu, reper Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Darija odlučili su da se rastanu. Kako saznajemo, njoj je sve više smetala njegova popularnost i obaveze oko posla, zbog čega su se često svađali, pa je kraj romanse bio neminovan.

Sha i Darija

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Darija, umesto svadbenih zvona koja su uskoro mogla ozvaničiti njihovu vezu, odlučili su da se rastanu. Njoj je sve više smetala njegova popularnost i obaveze oko posla, zbog čega su se često svađali, pa je kraj romanse bio neminovan.

– Istina je da smo raskinuli. Nije nam išlo zajedno i odlučili smo da je najbolje da se rastanemo. Darija je super devojka, ali nismo mogli da se uskladimo obaveze – priznao je Ša.

Čitaj još  Šaban Šaulić veoma zabrinut za unuka!

Njih dvoje su prvi put raskinuli pre rijalitija “Farma”, u kojem je reper učestvovao, iako su do tada već godinu dana uživali u ljubavi. Pomirenje je palo pošto je Ša izašao sa imanja u Lisovićima, ali su svađe očigledno nastavile da gase njihovu ljubav. Kako se pisalo, reper je Dariju zaprosio tokom leta, ali ga je ona odbila uz obrazloženje da je još mlada.

izvor: Kurir

Leave a Reply