Ša: Darija i ja smo raskinuli!

Umesto svadbenih zvona koja su uskoro mogla ozvaničiti njihovu vezu, reper Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Darija odlučili su da se rastanu. Kako saznajemo, njoj je sve više smetala njegova popularnost i obaveze oko posla, zbog čega su se često svađali, pa je kraj romanse bio neminovan.

Sha i Darija

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Darija, umesto svadbenih zvona koja su uskoro mogla ozvaničiti njihovu vezu, odlučili su da se rastanu. Njoj je sve više smetala njegova popularnost i obaveze oko posla, zbog čega su se često svađali, pa je kraj romanse bio neminovan.

– Istina je da smo raskinuli. Nije nam išlo zajedno i odlučili smo da je najbolje da se rastanemo. Darija je super devojka, ali nismo mogli da se uskladimo obaveze – priznao je Ša.

Njih dvoje su prvi put raskinuli pre rijalitija “Farma”, u kojem je reper učestvovao, iako su do tada već godinu dana uživali u ljubavi. Pomirenje je palo pošto je Ša izašao sa imanja u Lisovićima, ali su svađe očigledno nastavile da gase njihovu ljubav. Kako se pisalo, reper je Dariju zaprosio tokom leta, ali ga je ona odbila uz obrazloženje da je još mlada.

Čitaj još  Goca i Šaban se razvode zbog Cuce!

izvor: Kurir

Leave a Reply