Ružica: Zbog Akija sam morala da napustim grupu “Models”!

“Aki Marković i ja bili smo zajedno i pre i posle njegovog učešća u Farmi, ali nismo želeli da pričamo o tome”, rekla je Ružica Veljković.

Aki i Ruzica

Ružica Veljković, bivša modelsica, otkrila je da nije mogla da krije vezu sa mladom Zvezdom Granda pa je zbog toga morala da napusti grupu Models.

– Nisam smela da se s njim pojavljujem u javnosti, a nisam mogla više da krijem da smo u vezi – objašnjava zašto je morala da napusti grupu „Models“.

– Andrija Aki Marković i ja bili smo zajedno i pre i posle njegovog učešća u „Farmi“, ali nismo želeli da pričamo o tome. Menadžer grupe me je ubacio kao stalnu članicu Modelsa, ali imala sam probleme zbog Akija. Morala sam da napustim grupu jer nisam smela da se pojavljujem s njim u javnosti – rekla je Ružica.

Ona nam je otkrila kako je podnela medijske napise o navodnoj vezi Akija i manekenke Sare Trajanović.

– U početku mi je smetalo, sad ne. Andrija je imao neki problem zbog Sare, ali sve je to iza nas – tajnovita je Ružica.

Čitaj još  Dara Bubamara promenila frizuru! (FOTO)

Sada nesmetano mogu da se pojavljuju zajedno u javnosti kao par, pa je Ružica podržala Akija kada je promovisao singl „Ona mi fali“.

– Živimo zajedno, znamo svaki korak jedno drugom. Bolje je čak i da bude na mom nastupu do četiri-pet ujutru nego da sedi kod kuće i razmišlja gde sam – rekao je pevač.

izvor: Blic

Leave a Reply