ruzica veljkovic ulazi u zadrugu

Ružica Veljković ulazi u novi rijaliti?!

Ružica je otkrila da se nalazi u velikoj dilemi da li uopšte da uđe u rijaliti, jer uživa u vezi sa muškarcem kojeg krije od javnosti.

Pobednica prethodne sezone nedavno završenog rijalitija Ružica Veljković ima veliku dilemu – da li da postane deo dugo najavljivanog rijalitija “Zadruga” ili da ipak odustane.

Veljkovićeva je samo otkrila detalje pregovora sa čelnicima ružičaste televizije.

– Bila sam na razgovoru, još se razmišljam, ali verovatno ću pristati – rekla je Ružica.

Ipak, Ružica je otkrila da se nalazi u velikoj dilemi da li uopšte da uđe u rijaliti, jer uživa u vezi sa muškarcem kojeg krije od javnosti. Kako kaže, oni su u vezi već tri meseca i mnogo se vole.

– Ušla bih odmah da se nisam zaljubila, samo me to sada koči. Razmišljam već nekoliko dana, ne znam šta ću, baš mi je teško da se odlučim. Dečko me podržava, ali više bi voleo da ne ulazim, jer se tamo ostaje šest meseci, što je baš mnogo. Ne znam šta ću odlučiti – zaključila je Ružica.

Veljkovićeva je imala i komentar na potencijalne učesnike novog rijalitija.
– Mogu da kažem da znam samo da se ni sa kim neću družiti – rekla je pobednica rijalitija na Hepi televiziji i dodala da joj ne bi smetalo da u “Zadrugu” uđe i Nenad Marinković Gastoz.

Čitaj još  Učesnici rijalitija divljaju dva dana pred finale

– Neka uđe ko hoće, ništa me ne zanima. Nemam nameru da se družim ni sa kim, idem tamo sama i ostajem sama – rekla je Ružica.

Podsećamo, u novom rijalitiju ružičaste televizije trebalo bi da se nađu i Soraja Vučelić, Ana Korać, Mina Vrbaški, Maca Diskrecija, Lepi Mića, Zoran Marjanović, Dragan Kojić Keba i Nada Obrić.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply