ruzica veljkovic frapirala fanove

Ružica još jednom frapirala fanove!

Modelsica kaže da joj muškarci najčešće traže da tokom seksa bude gruba prema njima, ali da ona ima nešto drugačije ideje.

Starleta i bivša modelsica Ružica Veljković traži dečka koji će da je bičuje u krevetu, a nema ništa ni protiv vezivanja i ostaih grubih igrica!

Pobednicu četvrte sezone popularnog rijalitija dnevni list je zatekao u jednom beogradskom seks-šopu, gde je kupovala “rekvizite” za spavaću sobu.

Ružica kaže da joj muškarci najčešće traže da tokom seksa bude gruba prema njima, ali da ona ima nešto drugačije ideje.
– Ne možete da zamislite šta mi sve muškarci traže preko društvenih mreža. Maštaju o tome kako ih bičujem, pa kako mi ližu štikle na cipelama, a ja im naređujem. Mene to ne loži. Više bih volela da nađem nekog ko će biti dominantan sa mnom u seksu: malo bič, lisice i sve te stvari, a ne ja nekog da lemam. Ne ložim se na mekušce – kaže ona i dodaje da je privlači da mokri po svojim izabranicima.

– Čula sam da je jedan od najčešćih fetiša muškarcima da devojke piške po njima. Ako bi me to ložilo sa mojim dragim, što da ne? Šta fali da se ispiškim po dečku lepo ako mi tako dođe. Ne volim ja ništa na silu – kaže Ružica.

Čitaj još  Parovi: Krunićeva žestoko oplela po bivšoj farmerki!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

One comment

Leave a Reply