RRA zabranila golu Daru Bubamaru! (VIDEO)

Samo posle nekoliko sekundi emitovanja provokativni editor je zabranjen.

Dara Bubamara gola

Dara Bubamara je snimila set provokativnih fotografija povodom izlaska novog CD, ali Radio difuzna agencija je reagovala i zabranila puštanje ovih snimaka u dnevnim i večernjim terminima na TV Pink.

Dara se, naime, na nagovor saradnika odlučila da obožavaoce sa izlaskom novog CD-a obraduje provokativnim editorijalom. Kada je snimila spot i dala ga svojoj izdavačkoj kući “Siti rekords”, nije ni slutila da će posle samo nekoliko sekundi prikazivanja biti zabranjena.

Dara se, izgleda, našla u velikom problemu jer je za slikanje i snimanje najavnog spota potrošila silne pare koje treba brzo vratiti.

– Svaki umetnik treba da ima slobodu da se izrazi kroz svoju volju i onako kako to publika traži od njega. Tako sam i ja na predlog fanova odabrala ovaj stil za novi album. Nisam još čula da je neki umetnik zabranjen bilo gde u svetu zbog svog predstavljanja. Na kraju krajeva, to su slike koje će biti na novom CD-u, a sigurna sam da publika jedva čeka da ga nabavi, tako da se ne osvrćem mnogo na to ko i šta zabranjuje – rekla je pevačica.

Čitaj još  Katarina Grujić ponovo zavodljiva i izazovna! (FOTO)

izvor: Kurir

Leave a Reply