romana panic na moru

Romana Panić umislila da je zvezda?!

Pevačicu smo uslikali u blizini apartmana kako u pantalonama dolazi na plažu, ali kada se skinula u beli kostim, svi su ostali bez daha.

Muškarac je pevačici na raspolaganju non-stop za sve što joj je potrebno, te pevačica ni prstom ne mrda tokom odmora.

Pevačicu Romanu Panić uslikali smo na plaži u Bečićima, gde je u obližnjem luksuznom rizortu iznajmila apartman. Međutim, da bi joj ovaj odmor bio potpun, ona je angažovala kućnog pomoćnika da joj bude na usluzi 24 sata dnevno i obavlja kućne poslove umesto nje.

Kako saznajemo, Romana je platila apartman u kešu identičan onom koji su iznajmili Adrijana Lima i Marko Jarić dok su bili u Crnoj Gori.

– Romana je iskoristila pauzu između nastupa da doputuje u Crnu Goru, ali kako je želela da ima potpuni komfor, iznajmila je luksuzni apartman s pogledom na more. Umorna od priprema novih pesama i stalnih putovanja, Romana želi da joj ovaj odmor prođe potpuno opušteno zbog čega je angažovala poslugu, zapravo u agenciji je izabrala muškarca koji je služi non-stop. Nakon doručka koji joj spremi, a koji sadrži određene namirnice zbog pevačicinog dijabetesa, ona odlazi na plažu dok se on brine o održavanju apartmana – kaže izvor upućen i čitavu situaciju i dodaje:
– Njegova je obaveza, između ostalog, da Romana u svakom trenutku ima čiste peškire i posteljinu na raspolaganju, pun bar i frižider sa namirnicama, klimatizovan prostor i ukoliko joj zatreba, prevoz. Ona nije mnogo zahtevna, štaviše uvek mu javi ukoliko će ručati ili večerati u gradu ili na plaži. Najbitnija joj je higijena apartmana.

Čitaj još  Jelena Golubović i Vendi zajedno u novom rijalitiju?!

Romanu smo i uslikali u blizini apartmana kako u pantalonama dolazi na plažu, ali kada se skinula u beli kostim, svi su ostali bez daha. Ona već godinama važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj javnoj sceni iako sada već uveliko gazi petu deceniju. Da je pravi hedonista, govori i činjenica da je naručila kafu da joj stigne istog trenutka kada je izašla iz vode.

Između ostalog, ona je na obali uživala sa prijateljima, a da joj je proradio majčinski instinkt, pokazuje to što se non-stop igrala sa detetom svoje drugarice. Pevačica već nekoliko godina ističe kako bi volela da se ostvari u ulozi majke.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Facebook komentari

Leave a Reply