Romana Panić smuvala fudbalera! (FOTO)

Romana na otvaranju poznatog splava pokazala svog novog dečka Zorana Šupića, koji igra za BSK Borča.

Romana i Zoran

Romana Panić pojavila se na otvaranju splava „River“ s novim dečkom. Eto, konačno je prebolela Fotosa Pitađisa i našla drugog. Pevačica je smuvala ni manje ni više nego fudbalera. I to devet godina mlađeg. Reč je o tridesetogodišnjem Zoranu Šupiću, koji igra za fudbalski klub Borča. Atraktivna pevačica i njen dečko nisu krili emocije, pa su se na prepunom splavu ljubili, grlili i šaputali jedno drugom na uvce.

– Romana se nije krila od fotografa i pored sevanja bliceva uživala je u provodu sa svojim dečkom. Prštali su poljupci, a po njima se videlo koliko su srećni i zaljubljeni. Da je reč o čvrstoj vezi govori činjenica da ga je predstavila u javnosti jer je njen bivši dečko Fotos Pitađis bio poslednji s kojim se pojavila pred svetom – kaže izvor i dodaje:

– Romana je nedavno pokušala da obnovi vezu s kiparskim advokatom, ali je shvatila da im ne ide. Upravo u tom periodu upoznala je fudbalera BSK Borča i uplovila u romansu s njim. On je rodom iz Sarajeva, ali već izvesno vreme živi u Beogradu.

Romana i Zoran Supic

Pozvali smo pevačicu, koja nam je potvrdila da uživa u novoj vezi:

Čitaj još  Ovako Sandra Afrika peva uživo! (VIDEO)

– Nisam izbegavala slikanje jer je u pitanju moj dečko Zoran Šupić. Ne želim da govorim o njemu i našoj vezi, još je rano. Lepo mi je, ali ne želim da se ispovedam – kroz osmeh je rekla Romana.

Izgleda da je pevačici baš krenulo u životu otkako je nabacila novu frizuru. Predstavila je novu pesmu „Titula“ na Pink festivalu i našla je mladog i zgodnog dečka. Šta drugo može da poželi…

izvor: Kurir

Leave a Reply