Rijeka: Severina nadmašila sebe! (NOVE FOTKE)

Spektakularni nastup u Dvorani mladosti započela je pesmom “Italiana”, a energije nije nedostajalo u dvosatnom šou koji je rasplesao publiku.

Severina Rijeka

Severina Vučković oduševila je publiku na koncertu u Rijeci, kojim je označila početak turneje.

Spektakularni nastup u Dvorani mladosti započela je pesmom “Italiana”, a energije nije nedostajalo u dvosatnom šou koji je rasplesao publiku. Da između Severine i grada Rijeke postoji posebna veza pokazao je njen spektakularan nastup u prepunoj dvorani Mladost, koji je uvertira u njenu veliku regionalnu turneju “Dobrodošao u klub”.

Dvorana mladosti na Trsatu bila je prepuna, a izvršni scenski nastup i vizualni efekti umetnika Dorijana Kolundžije oduševili su publiku. Lajt šou i plesači u koreografiji Anžeja Škrubeja upotpunili su doživljaj, a celi nastup osmislio je poznati slovenački pozorišni reditelj Tomaž Pandur, a pomogla mu je dramaturg Livija Pandur.

Severina Rijeka

Puna dva sata publika je plesala uz 28 hitova koje je splitska pevačica otpevala u ovom jedinstvenom muzičko – vizuelnom doživljaju, a scenski spektakl još jednom je potvrdio Severinin zvezdani status na ovim područjima.

Kao što je poznato, Severina je kroz dve decenije karijere otkrila svoj glumački, plesni i pevački talenat. Na turneji će, na oduševljenje svojih obožavaoca, pokazati kako se bajka priča muzikom i kako muzička pozornica postaje dinamičan teatar.

Čitaj još  Milicu Pavlović lični vozač dovezao u Poresku!

Severina u Rijeci

Seve je ponovo dotakla crkvu pa je otplesala Poslednju večeru s plesačima kao apostolima.

Severinina turneja “Dobrodošao u klub” iduće nedelje nastavlja u beogradskoj Kombank areni.

Severina Rijeka

Severina u Rijeci

Seve u Rijeci

izvor: Kurir, Novosti
foto: Fejsbuk

Leave a Reply