Riblja Čorba u punoj Areni proslavila jubilej!

Više od 15.000 fanova, među kojima je bilo i Slovenaca, Hrvata, Makedonaca i Bugara, tokom tročasovne svirke je pevalo uglas sa Borom Čorbom.

Bora u Areni

Sjanim koncertom u “Kombank areni” grupa “Riblja čorba” je obeležila 35 godina postojanja, a više od 15.000 ljudi, među kojima je bilo mnogo fanova iz Slovenije, Makedonije, Hrvatske i Bugarske, je tokom tročasovnog nastupa pevalo sa Borom i drugovima.

Nekoliko minuta nakon 21 časa, popularni rokeri su istrčali na binu i odmah su počeli žestoko, sa numerama “Ja ću da pevam” i “Tu nema boga, nema pravde”. Nakon naslovne pesme sa albuma “Uzbuna”, Bora je pozdravio publiku.

– Dobro veče Beograde, dobro veče Srbijo! Oni koji nisu došli, ostali su da gledaju “Farmu”. Ali, “Arena” je puna pravih ljudi – uzviknuo je Bora kojem nakon numere “Napolju” na bini pridružio Nikola Čuturilo Čutura.

Bora u Areni

Zatim su uslediku hitovi “Sutra me probudi” i “Zadnji voz za Čačak“.

Od prve pesme, publika je pevala sa Borom, a atmosfera se još više zagrejala kada se na bini pojavio Momčilo Bajagić Bajaga, koji je malo sa Borom, a više sa horom fanova, otpevao numere “Ja sam se ložio na tebe” i “Kad hodaš”.

Do kraja nije bilo spuštanja ritma, poznati rokeri su prašili punom parom, a ređali su se hitovi “Dva dinara druže”, “Rokenrol za kućni savet”, “Kako je lepo biti glup”, a jedan od vrhunaca večeri je bila legendarna numera “Lutka sa naslovne strane” koju je pevala samo publika dok su članovi “Čorbe” dirigovali sa bine.

Čitaj još  Dado Polumenta napravio spektakl u Beču!

Grupa je u velikom stilu završila koncert, drugim bisom i hitom “Pogledaj dom svoj anđele” koji je Bora Đorđević otpevao zajedno sa horom Saborne crkve.

Riblja corba u Areni

izvor: Telegraf

Leave a Reply