Riblja Čorba u punoj Areni proslavila jubilej!

Više od 15.000 fanova, među kojima je bilo i Slovenaca, Hrvata, Makedonaca i Bugara, tokom tročasovne svirke je pevalo uglas sa Borom Čorbom.

Bora u Areni

Sjanim koncertom u “Kombank areni” grupa “Riblja čorba” je obeležila 35 godina postojanja, a više od 15.000 ljudi, među kojima je bilo mnogo fanova iz Slovenije, Makedonije, Hrvatske i Bugarske, je tokom tročasovnog nastupa pevalo sa Borom i drugovima.

Nekoliko minuta nakon 21 časa, popularni rokeri su istrčali na binu i odmah su počeli žestoko, sa numerama “Ja ću da pevam” i “Tu nema boga, nema pravde”. Nakon naslovne pesme sa albuma “Uzbuna”, Bora je pozdravio publiku.

– Dobro veče Beograde, dobro veče Srbijo! Oni koji nisu došli, ostali su da gledaju “Farmu”. Ali, “Arena” je puna pravih ljudi – uzviknuo je Bora kojem nakon numere “Napolju” na bini pridružio Nikola Čuturilo Čutura.

Bora u Areni

Zatim su uslediku hitovi “Sutra me probudi” i “Zadnji voz za Čačak“.

Od prve pesme, publika je pevala sa Borom, a atmosfera se još više zagrejala kada se na bini pojavio Momčilo Bajagić Bajaga, koji je malo sa Borom, a više sa horom fanova, otpevao numere “Ja sam se ložio na tebe” i “Kad hodaš”.

Do kraja nije bilo spuštanja ritma, poznati rokeri su prašili punom parom, a ređali su se hitovi “Dva dinara druže”, “Rokenrol za kućni savet”, “Kako je lepo biti glup”, a jedan od vrhunaca večeri je bila legendarna numera “Lutka sa naslovne strane” koju je pevala samo publika dok su članovi “Čorbe” dirigovali sa bine.

Čitaj još  Jadranka Barjaktarović ne može bez kafane!

Grupa je u velikom stilu završila koncert, drugim bisom i hitom “Pogledaj dom svoj anđele” koji je Bora Đorđević otpevao zajedno sa horom Saborne crkve.

Riblja corba u Areni

izvor: Telegraf

Leave a Reply