natasa bekvalac i daca ikodinovic

Rešena misterija prvog braka Nataše Bekvalac

Danilo već nekoliko godina uživa u srećnoj vezi sa Majom Ognjenović, dok se Nataša uskoro udaje po treći put.

Iako se danima unazad spekuliše da su Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović i dalje u crkvenom braku, stvari ipak stoje drugačije.

Kako je rekao Dača Ikodinović, on i Nataša i crkveno su razvedeni, pa danas nemaju ništa zajedničko osim ćerke Hane.

– Jesam, prekinuo sam. Na moju inicijativu smo prekinuli. Prošle godine, ili pretprošle… Ja sam otišao i završio sve, pošto ne moraju oboje da idu, tako su mi barem rekli – objasnio je Dača.

S obzirom na to da se prilikom crkvenog razvoda mora utvrditi koji supružnik je odgovoran za prekid bračne zajednice, bivši vaterpolista je otkrio o kome je reč kada su on i Nataša u pitanju.
– U ovoj državi je sve preko veze, pa je i to bilo preko veze. Majke mi. (smeh) Preko veze sam došao do glavnog, popa, valjda… Dok je sve završio prošlo je malo vremena, ali niko se nije ništa izjašnjavao. Nisam morao da se izjašnjavam. Imam papir, crno na belo, da nemam, osim Hane, nikakve veze sa njom”, zaključio je Dača.

Čitaj još  Intervju Aco Pejović: Bilo je pokušaja da mi unište brak!

Podsetimo, Danilo već nekoliko godina uživa u srećnoj vezi sa Majom Ognjenović, dok se Nataša uskoro udaje po treći put, za partnera Luku Lazukića sa kojim čeka ćerku.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Facebook komentari

Leave a Reply