nikolija u dominikani

Relja Popović se oglasio nakon vesti o Nikolijinoj trudnoći!

Pevačica se još uvek nije oglasila u medijima povodom navoda o trudnoći…

Nakon što su mediji objavili vest da je pevačica Nikolija Jovanović u drugom stanju, kao i da je otac navodno Relja Popović iz Eltinih odreda, on je rešio da progovri.

– Ja kada budem planirao da postanem otac, ja ću vam reći. Objavili ste tu vest i šta sad ja tu mogu. Kako da vam objasnim, ne planiram da se bavim time šta ko piše, to da li je tačno, mi bismo se oglasili, a ne neki objakat neidentifikovan. Ja o privatnom životu ne pričam, a kada budem ptavio decu, javiću vam svima da se radujemo zajedno – prokomentarisao je Relja.

relja popovic o trudnoci

Pevačica se još uvek nije oglašavala u medijima povodom navoda o trudnoći.

Nikolija je posle odmora u Dominikanskoj Republici posumnjala da je u drugom stanju, a pregled kod ginekologa potvrdio je trudnoću.

– Nikolija i Relja zajedno su tek nekoliko meseci i sve ovo prebrzo je došlo. E sad, koliko će to trajati, videćemo, ali ako nijednog trenutka nisu razmišljali o tome da li da zadrže dete, sve je više nego jasno. Znam da su bili presrećni kada su izašli sa klinike i da nijedno od njih nije postavilo pitanje šta će sa karijerom, niti hoće li im dete omesti poslovne planove – priča izvor i dodaje da su njihovi roditelji prvi saznali za radosne vesti.

– Obe porodice ostale su u šoku kada su saznale da će dobiti novog člana! Koliko znam, Vesna je plakala od sreće! (smeh) Svi su se složili sa njihovom željom da zadrže bebu. Bogu hvala, pa će imati ko da pomaže Nikoliji kad se porodi i kad Relja zbog nastupa ne bude bio tu. Vesna se toliko raduje unučetu da joj nije ni na pamet palo da pita ćerku šta će joj to sad kad je na početku karijere i kad joj je dobro krenulo. Uostalom, i ona je rano postala majka, a ipak je napravila zavidnu karijeru. Polako, ima vremena za sve – završava izvor.

Čitaj još  Miligram snimio novi spot!

nikolija sa tortom

Od bliskih prijatelja saznali smo da je promenila broj, koji zasad imaju samo njoj bliski ljudi, a sve kako bi se sklonila od medija dok ne odluči da obelodani da će uskoro postati majka. Ipak, za emisiju ‘Ekskluziv’ je nagovestila da se dešava nešto što će mnoge iznenaditi, te da u njenom životu više neće biti skandala.

izvor: Svet, Alo

2 comments

Leave a Reply