VIP veliki brat

Rat rijaliti programa: Veliki Brat i Farma kreću u martu?!

“‘Farma 6’ trebalo bi da krene početkom marta. Mitrovići će se potruditi da u rijaliti uvedu jaka imena”, kaže izvor iz produkcije.

Dva najgledanija rijaliti programa minulih godina u Srbiji, “Veliki Brat” i “Farma”, mogla bi, prema najavama, da krenu paralelno sa novim izdanjima u martu 2015. na TV B92, odnosno Pinku.

Dve televizije će se uz “rijaliti rat” boriti za gledanost, a poznati za visoke honorare i glavnu nagradu koja se kreće od 50.000 do 100.000 evra.

Što se tiče “Velikog Brata”, trebalo bi da to bude poslednja sezona zato što “Emotion”, prema licenci, ima pravo na samo još jedno prikazivanje ove emisije, a predviđeno je da se okupe do sada najzanimljiviji učesnici. Postoje, dakle, šanse da se na istom mestu nađu Miki Đuričić, Maja Nikolić, Zorica Marković…

farma 5

S druge strane, vlasnik TV Pink Željko Mitrović je još u septembru, najavljujući novu programsku šemu, istakao da u njoj neće biti mesta za “Farmu”. Međutim, izvor iz produkcije poručuje:

Čitaj još  Mia Borisavljević promovisala seksi dekolte! (FOTO)

– ‘Farma 6’ trebalo bi da krene početkom marta. Mitrovići će se potruditi da u rijaliti uvedu jaka imena, koja će garantovati gledanost, ali i neke stare farmere koji ne prezaju ni od čega.

Ako tako i bude, očekuje nas još jedno zanimljivo proleće.

izvor: Informer

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply